2777
2789
عنوان

به پیک موتوریها چایی گرم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو یکبار مصرف میدم تو راه پله یا تا موتور میرن میخورن یا میگیرن دستشون رو موتور تا مقصد بعدی میخو ...

دستت درد نکنه خداخیرت بده منم گاهی یه بار مصرف کاغذی میریزم براشون منتها امشب یبارمصرف نداشتم

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

من یه نظری دارم شاید به نظر بدجنس بیام ولی هیچکس خارج از وظایف که انجام میده چیزی ندهید خودتون هم خا ...

نظرت محترمه عزیزم

دستت درد نکنه خداخیرت بده منم گاهی یه بار مصرف کاغذی میریزم براشون منتها امشب یبارمصرف نداشتم

خدا خیر بده بهت

من چون همسرمو دیدم چقدددر سختی کشید تو اون تایم دلم میسوزه

از شدت سرما پوست بدنش ترک میخورد رو موتور لباش ترک میخورد زخم میشد دستاش همون حالتی که گازه موتورو میگرفت تقریبا خشک شده بود که مجبور شدیم چند جلسه فیزیوتراپی بریم

بمیرم براش خیلی اذیت شد

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

دقیقا من سالهاست اینکارو میکنم.تابستونا هم واسشون شربت میبرم.اسفالت کارا که اومدن کوچه رو اسفالت کنن ...

افرین عزیرم خداخیرت بده منم بربیاد دریغ نمیکنم

منم چند ساله این کارو میکنم به پیک پست و موتوری تنقلات و میوه و.. میریزم تو نایلون که ببرن هروقت کارگرا واسه تعمیر آسفالت میان چای و بيسکوئيت یا خرما و... میدم چند باری هم کیک تولد های دست نزده رو برش زدم وتو ظرف یه بار مصرف به وانتی های بر خیابون یا سوپورا دادم کلا انقد دلم به بقیست واقعا برام عادیه

اومدم بگم تابستون همآب خنک بدید بهمون که دیدم نوشتی خودت انصافا دمت گرم داره

قربونت برم اره تابستونا شیشه کوچیک همیشه اماده میزارم یخ زده میدم میبرن چندساعت اب خنک همراهشون باشه

قربونت برم اره تابستونا شیشه کوچیک همیشه اماده میزارم یخ زده میدم میبرن چندساعت اب خنک همراهشون باشه

خدا اجرت بده

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد