من فارغ التحصیل ۱۴۰۴ هستم اگه بخوام فرهنگیان شرکت کنم دوباره باید دفترچه سراسری هم آزمون بدم یا فقط فرهنگیان؟
تراز کنکور و نهایی سال قبلم براش محاسبه میشه یا دوباره باید بدم کنکور اصلیو
قلب، خانه ای است با دو اتاق خواب. در یکی، رنج و در دیگری شادی زندگی میکند. نباید خیلی بلند خندید، وگرنه رنج در اتاق دیگر بیدار میشود. یانوش: شادی چطور؟ از سر و صدای رنج، بیدار نمیشود؟ کافکا: نه. گوش شادی سنگین است. صدای رنج را در اتاق مجاور نمیشنود.
قلب، خانه ای است با دو اتاق خواب. در یکی، رنج و در دیگری شادی زندگی میکند. نباید خیلی بلند خندید، وگرنه رنج در اتاق دیگر بیدار میشود. یانوش: شادی چطور؟ از سر و صدای رنج، بیدار نمیشود؟ کافکا: نه. گوش شادی سنگین است. صدای رنج را در اتاق مجاور نمیشنود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا قرار بود از امسال دیگه تراز سال قبل رو که بشه باهاش انتخاب رشته کرد بردارن یعنی تراز فقط برا همون سال اعتبار داره الانم که دیکه کلا کنکور فرهنگیان جدا شده از سراسری
منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
کلا قرار بود از امسال دیگه تراز سال قبل رو که بشه باهاش انتخاب رشته کرد بردارن یعنی تراز فقط برا همو ...
آره میدونم ولی فکر کردم برای فرهنگیان حساب بشه
نهایی که دیگه لازم نیست نه؟
اون دیگه بستگی به خودت داره ولی اگه بخوای درسی رو ترمیم بزنی دیگه تک درس نمیشه باید کل پایه رو ترمیم ...
ممنون