2777
2789
من برای عمل لوزه بیهوش شدم..یک ماسک گذاشت گفت از ۱۰ برعکس بشمار یک بوی ترشی میداد ماسکش منم یک دو سه ...

😂احتمالا نفر قبلی ترشی خورده بوده. به من یه آمپول زدن و همزمان یه ماسک گذاشت رو صورتم. حس کردم نفس نمیتونم بکشم ولی دیگه جون نداشتم حتی دستم رو تکون بدم بگن دارم خفه میشم. همش تو ۳یا۴ثانیه اتفاق افتاد و بعد دیگه چیزی نفهمیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها پس مثل بیحسی نیست که با آمپوله؟ بیهوشی با ماسکه؟

نه عزیزم ماسک واسه تنفست میذارن.بیهوشی امپول تزریق میکنن 

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
خوبه پس ولی نمیدونم چرا میترسم😐

از بیهوشی نترس خواهرم از عمل بینی بترس ک منبت کاریت میکنن😐😂😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
نه عزیزم ماسک واسه تنفست میذارن.بیهوشی امپول تزریق میکنن 

از کجا تزریق میکنن؟

داخل سرم یا عضلانی یا وریدی؟

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
خخخخ فکر کنم به ترسش می ارزه😁

اره

ولی دکترت مطمعن باشه ک عمل اول و آخرت باشه😀

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
انشالا ک مطمئن😥

ایشالا❤💗😍😘