2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی

چند دقیقه پیش تاپیک زدم و گفتم امشب دخترمو مسجد بردم و چهارسال ونیم هست. براش خوراکی و ساندویج هم بردم که شلوغ نکنه. اما موقع نماز جماعت یهو دوستشو دید و با هم جلوی صف اول نماز جماعت شروع کردن به دویدن و خندیدن. نمیدونم چطور اینجوری شد،چون دختر اروم و خجالتیه. من اصلا نفهمیدم چی خوندم از خجالت. به محض اینکه نماز تموم شد دویدم و دست دخترمو گرفتم اوردم پیش خودم. پاش خورد به جانماز پیرزن کناریم و پیرزنه هم به پای دخترم زد وبا لحن خیلی بد گفت شغالهای سگتون رو میارید و ما نمیفهمیم چی خوندیم. من با لبخند وشرمندگی گفتم چیکارشون کنیم. گفت نیارید بذارید خونه. گفتم پیش کی بذاریم کسی رو نداریم گفت خودتون هم نیاید . هیچی نگفتم سرمو انداختم پایین چون پیش نماز قبلی مسجدمون یروز گفتن اوردن بچه به مسجد حق الناس هست. پیرزنه کلی غر زد . با دخترم صحبت کردم و خودشم از پیرزنه ترسیده بود دیگه تکون نخورد اما من نماز بعدیمو هم نفهمیدم چجوری خوندم. بعد نماز بعدی هم غر زد که من از جاشون بلند شدم و جای دیگه نشستم اما کل مراسم رو هم نفهمیدم. اگر اینجوریه که من ۱۸سالگی اولین بچمو اوردم بعد که ۵سالش شد دخترم بدنیا اومد و دخترم ۵سالش بشه، بچه ی بعدیم میاد . یعنی من تا زمانی که پیر شدم باید مسجد نرم