بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اینا تصورات ذهنی خودته این قدر منفی فکر نکن باور کن با بچه اینقدر محدود نمی شی من دوقلو دار ...
واقعا؟الان چند سالشونه؟من خیلی میترسم شوهرم خیلی بهم دلداری داد فقط واقعا انگار تصمیم گیری برام سخته واقعیتش میدونم برای آینده شون مشکلی ندارم اما دارم داغون میشم فقط میترسم کم بیارم
مامانم میگه اگه یکی دیگه بیاری ظلم کردی در حق بچه های دیگه ات نمیدونم واقعا اینطوری؟
یچیز و بدون الان هرکسی ی نظری داره مادر خواهر برادر باید بیخیال حرفای دیگران وقتی چنماه دیگ بگذره ببینن چجوری زندگیتو داری پیش میبری و روحیت چقد خوبه و بچه هاتم شادن اونام عاشق بچت میشن منم مامانم میگف الان چرا باردارشدی تو که داشتی به کارو درس فکر میکردی همین حرفا اذیتم میکرد فک میکردم دیگ از همه چی افتادم ولی براهمه چی برنامه چیدم همه چیم داره عالی پیش میره مامانمم الان بیشتر به سالم دنیا اومدن بچم فک میکنه