امیدوارم همینطور بشه من خواهر ندارم یه برادر کوچیکتر از خودم دارم خانواده خلوتی دارم خودم خیلی دوست ...
بریز دور این فکرای منفی و این نمیتونم هارو تازه 27سالته سنی نداری بچت تا3سال رسید بچهای دیگتم ک بزرگن اگ انگیزه داشته باشی و ضعیف نباشی خیلی کارا میتونی انجام بدی مطمین باش فقط بخودت اعتماد داشته باش
بچم سه سالشه سال دیگه هم آن شاالله بچه دوم رو اقدام میکنم،خانوادمم مخالفن میگن بذار این بره مدرسه بعد ولی من و شوهرم برنامه ریزی کردیم😁دوس دارم تا قبل از ۳۵سالگی سه تاشونو به دنیا بیارم،من عاشق بچه و خانه داریم،شاید خندت بگیره ولی عشق میکنم صبح زود میرم نون میخرم صبحانه آماده میکنم واسه خانوادم آشپزی میکنم و کارای خونه رو انجام میدم
این تفکرات متاسفانه داره جایگاهش رو از دست میده تو جامعه ما مردم راحت طلب شدن فرهنگ غرب تو ز ...
آره واقعا مردم خیلی راحت طلب شدن،البته خب اینم بابد درنظرداست که فشاراقتصادی باعث شده زن ومرد جفتشون تمام وقت کارکنن دیگه نمیتونن به بچه دوم فکر کنن،وضعیت اقتصادی هم اجازه نمیده،امروز داشتم فکرمیکردم هفتاد درصد خانواده های اطرافم تک فرزندن خانوما میگن دیگه حوصله بچه داری ندارم با اینکه خانه دارهستن،ولی من عاشق خانه داریم در کنارش هم کلاس شیرینی پزی و باشگاه میرم وبه علایقم میرسم