2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 54 پست
مردم هر فکری دوس دارن درمورد زندگی شما بکنن چه اهمیتی داره،کلا حرف واسه مردم زیاده،من وشوهرمم دوس دا ...

مامانم میگه اگه یکی دیگه بیاری ظلم کردی در حق بچه های دیگه ات نمیدونم واقعا اینطوری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده حس پوچی می‌کنم نمیدونم چیکار کنم

این احساس پوچی دلایل مختلف داره

نزار این حس بهت غلبه کنه.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
عزیزم اینا تصورات ذهنی خودته این قدر منفی فکر نکن باور کن با بچه اینقدر محدود نمی شی من دوقلو دار ...

واقعا؟الان چند سالشونه؟من خیلی میترسم شوهرم خیلی بهم دلداری داد فقط واقعا انگار تصمیم گیری برام سخته واقعیتش میدونم برای آینده شون مشکلی ندارم اما دارم داغون میشم فقط میترسم کم بیارم 

مامانم میگه اگه یکی دیگه بیاری ظلم کردی در حق بچه های دیگه ات نمیدونم واقعا اینطوری؟

نه این طور نیست 

تهدید رو تبدیل به فرصت کن واسه خودت

سه تا بچه خیلی خوبه 

من اگه شرایط جسمی خوبی داشته باشم سومی رو میارم

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
این احساس پوچی دلایل مختلف داره نزار این حس بهت غلبه کنه.....

چند تا کتاب گرفتم یکم میخونم تا یکم فکرم آروم بشه و الا خیلی به این موضوع فکر می‌کنم خیلی بده

یچیز و بدون الان هرکسی ی نظری داره مادر خواهر برادر باید بیخیال حرفای دیگران وقتی چنماه دیگ بگذره ببینن چجوری زندگیتو داری پیش میبری و روحیت چقد خوبه و بچه هاتم شادن اونام عاشق بچت میشن منم مامانم میگف الان چرا باردارشدی تو که داشتی به کارو درس فکر میکردی همین حرفا اذیتم میکرد فک میکردم دیگ از همه چی افتادم ولی براهمه چی برنامه چیدم همه چیم داره عالی پیش میره مامانمم الان بیشتر به سالم دنیا اومدن بچم فک میکنه

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
واقعا؟الان چند سالشونه؟من خیلی میترسم شوهرم خیلی بهم دلداری داد فقط واقعا انگار تصمیم گیری برام سخته ...

الان سه سالشونه

خدا بزرگه 

این افکار رو شیطون به ذهنت القا میکنه 

این شیطان رجیم از هیچ فرصتی واسه از راه بدر کردن ما دریغ نمی کنه.....

یچیز و بدون الان هرکسی ی نظری داره مادر خواهر برادر باید بیخیال حرفای دیگران وقتی چنماه دیگ بگذره بب ...

امیدوارم همینطور بشه من خواهر ندارم یه برادر کوچیکتر از خودم دارم خانواده خلوتی دارم خودم خیلی دوست داشتم زندگیم یکم شلوغ باشه اما خیلی سخته 

😢😢خانواده ام خیلی مخالفن خیلی

عزیزم متاسفانه خانوادت درک درستی از زندگی ندارن

الان تو این اوضاع باید پیشت باشن بهت دلداری بدن نه اینکه سوهان روحت بشن......

الان سه سالشونه خدا بزرگه  این افکار رو شیطون به ذهنت القا میکنه  این شیطان رجیم از هیچ ...

😔😔😔فقط خدا خدا می‌کنم حداقل دختر باشه دلم خیلی خواهر میخواست ولی ندارم دختر خیلی دوست داشتم دوتا پسر دارم که خیلی هم دوستشون دارم الان حداقلش خدا خدا می‌کنم دختر باشه

عزیزم متاسفانه خانوادت درک درستی از زندگی ندارن الان تو این اوضاع باید پیشت باشن بهت دلداری بدن نه ...

پدرم که میگه اگه سومی بیاری من کلا باهات قطع ارتباط می‌کنم