2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 54 پست
نمیدونم حالم خیلی بده خیلی چند روزه اصلا حال خوبی ندارم الان انگار دنیا به آخر رسیده میترسم قبلا خیل ...

دلیل حال خرابت چیه؟؟؟!!!

پناه ببر به معنویات 

فقط خداس که میتونه دلتو آروم کنه.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم راضیه منم راضی بودم قبل بارداری خیلی دوستداشتم اما الان میگم سه تا بچه قد و نیم قد کم نیست چطو ...

ان شالله هرچی به صلاحته همون بشه فردا برو آزمایش بارداربودی با یه جعبه شیرینی بیا خونه نذار از الان خستگی نگهداری از۳تا بچه بیادتوسرت خدا بزرگه  انقدر نا امیدی خب به شوهرتم سرایت کرده دیگه میتونم بپرسم چندسالتونه؟

بچه اول شیش دومی دو سال و نیم دوتا پسر

چرا فکر کردین باید بچه سوم داسته باشبن ؟ مگه اون موقهع راضی نبودین 

پس چی شده که نظرت برگشته ؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

باور کن از گناهش نمیترسم فقط میترسم بلایی سر زندگیم بیاد همین

دلت میاد بچتو بکشی؟؟؟؟!!!

آخه این گناه با گناهای دیگه خیلی فرق میکنه.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
نمیدونم حالم خیلی بده خیلی چند روزه اصلا حال خوبی ندارم الان انگار دنیا به آخر رسیده میترسم قبلا خیل ...

منم دقیقا همین حال بهم دست داد خیلی حس بدی بود نمیدونسم خوشحالم یا... بین دوراهی بودم ولی الان واقعا حس خوبی بهش دارم دیگ حتی 1ثانیه نمیتونم باین فک کنم ک تو زندگیم نباشه حتی به تکوناش وابسته شدم و برا اومدنش لحظه شماری میکنم

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
دلیل حال خرابت چیه؟؟؟!!! پناه ببر به معنویات  فقط خداس که میتونه دلتو آروم کنه.....

حس می‌کنم محدود میشم پیر میشم یه زن زشت میشم کلیکه فقط بچه میارم و خونه داری می‌کنم مجبورم تو خونه محدود بشم همه بهم میخندن برای اینکه تو این دوره و زمونه سه تا آوردم

نمیدونم چند روزه فقط عصبیم اصلا حس خوبی ندارم

احتمالا بارداری وازعوارض تغییر هورموناس،چیزی نیست ان شالله زود میگذره منم همینطور بودم تصمیمیه که جفتتون گرفتید خداقهرش میگیره اگه سقطش کنی

منم دقیقا همین حال بهم دست داد خیلی حس بدی بود نمیدونسم خوشحالم یا... بین دوراهی بودم ولی الان واقعا ...

امیدوارم منم اینطوری بشم خدا کنه خوب بشم شما بچه چندمته؟

حس می‌کنم محدود میشم پیر میشم یه زن زشت میشم کلیکه فقط بچه میارم و خونه داری می‌کنم مجبورم تو خونه م ...

مردم هر فکری دوس دارن درمورد زندگی شما بکنن چه اهمیتی داره،کلا حرف واسه مردم زیاده،من وشوهرمم دوس داریم سه تا بچه داشته باشیم واسه دومی هم  براسال آینده برنامه ریزی کردیم🙂آدم‌اگه شرایطشو داشته باشه خوبه که ۳تا بچه بیاره کلا خانواده پرجمعیت بهترازخانواده تک فروزنده 

امیدوارم منم اینطوری بشم خدا کنه خوب بشم شما بچه چندمته؟

بچه اول😐منم از خونه نشینی و بچه داری وقتی فهمیدم حالم خراب میشد درسته شاید بگی براتو سومین بچته و فرق داره ولی من دقیقا حس تو رو داشتم وقتی تاپیکتو خوندم رفتم تو اون روزا.. اصلااا به سقط فک نکن وقتی تکوناش شرو بشه عاشقش میشی سعی کن برا زندگیت برنامه ریزی کنی و ازوجود 3تاشون لذت ببری 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
حس می‌کنم محدود میشم پیر میشم یه زن زشت میشم کلیکه فقط بچه میارم و خونه داری می‌کنم مجبورم تو خونه م ...

عزیزم اینا تصورات ذهنی خودته

این قدر منفی فکر نکن

باور کن با بچه اینقدر محدود نمی شی

من دوقلو دارم 

بعد از زایمان 30کیلو اضافه وزن داشتم 

الان 20تاشو کم کردم

خیلی خوب شدم 

تو خونه ورزش میکنم

مطالعه میکنم

تازه سال دیگه میخوام واسه ادامه تحصیل اقدام کنم

فقط خودت باید به خودت کمک کنی

روحیتو نباز

دنیا بر اساس ریاضیات میره جلو 

کافیه واسه موفقیت فرمولاشو بلد باشی........