2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحال باش عزيزم سخت نگير خيليااا منتظره اين لحظه ان قدرشو بدون 

نمیدونم حالم خیلی بده خیلی چند روزه اصلا حال خوبی ندارم الان انگار دنیا به آخر رسیده میترسم قبلا خیلی ذوق داشتم اما الان فقط بین دو راهیم میترسم از اینکه بندازمش نمیدونم چرا اینطوری شدم

من امروز جواب آزمایشم منفی شد فقط گریه کردم. کاش ناشکر نباشی. 

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

آره خب مسئولیت سنگینیه طبیعیه،یه عمر باید این مسئولیت روبه دوش بکشی وبه نحو خیلی خوب انجامش بدی،منم سر بچه اولم اینطوربودم،الان که میخوام واسه دومی اقدام کنم گاهی وقتا پشیمون میشم میگم همون تک فرزندی خوبه خلاصه که فعلا با خودم درگیرم

من امروز جواب آزمایشم منفی شد فقط گریه کردم. کاش ناشکر نباشی. 

من فردا میرم آز فقط از خدا میخوام منفی باشه اصلا حس خوبی ندارم اصلا خیلی ناراحتم دارم دق میکنم

بچه سوممه امروز خیلی گریه کردم میترسمم بندازمش خدایی نکرده اگه خدا ازم رو برگردونه چی

دیگه الان از کار گذشته عزیزم خدا بزرگه ایشالا راهی پیدا کنی مامان شاد واسه سه تاشون باشی 

ریپلای رو بیشتر از لایک دوست دارم 
بچه سوممه امروز خیلی گریه کردم میترسمم بندازمش خدایی نکرده اگه خدا ازم رو برگردونه چی

ای بابا واسه چی بندازی میگم که طبیعیه زود از سرت میفته وعاشقش میشی،بچه های دیگت چندسالشونه

آره خب مسئولیت سنگینیه طبیعیه،یه عمر باید این مسئولیت روبه دوش بکشی وبه نحو خیلی خوب انجامش بدی،منم ...

شوهرم راضیه منم راضی بودم قبل بارداری خیلی دوستداشتم اما الان میگم سه تا بچه قد و نیم قد کم نیست چطور نگهداری کنم؟

سیزده روز پریودم عقب افتاده خسته شدم از انتظار های الکی😔

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
من فردا میرم آز فقط از خدا میخوام منفی باشه اصلا حس خوبی ندارم اصلا خیلی ناراحتم دارم دق میکنم

عزیزم هر کاری میکنی فقط سقطش نکن خیلی گناهه....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!