2777
2789
عنوان

بعد از iui

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 23 پست
منم ٣سال منتظرم 

ايشالا انتظار تموم بشه هرچى خدا بخواد 

ميترسم يه روزى از فكرش ديوانه بشم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

من از بس اطرافیان بهم گفتن خسته شدم با تمام وجودم ناراحت میشم 

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از بس اطرافیان بهم گفتن خسته شدم با تمام وجودم ناراحت میشم 

اره به منم ميگن با اينكه كسي خبر نداره من ميرم دكتر

هى ميگن بچه بيار هى ميگم شوهرم نميخواد خونم پله داره حالا سنم كمه ولى واقعا از درون قلبم درد ميگيره 

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

منم از خانواده خودم فقط خواهرم میدونه و پدر شوهر مادرشوهرم دیگه کسی نمیدونه 

آخر یه روز این گریه ها سوی چشامو میبره 😭😭😭جلو هیچ کس که نمیتونم حرفی بزنم جلو شوهرمم نمیگم چون میگم یه وقت ممکنه ناراحت بشه فقط میریزم توی خودم وقتی تنهام گریه میکنم

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️
منم از خانواده خودم فقط خواهرم میدونه و پدر شوهر مادرشوهرم دیگه کسی نمیدونه  آخر یه روز این گر ...

من به هيچ كس نگفتم فقط خودمو شوهرم ميريم مياييم كسي خبر دار نميشه چون بگم هى ميخوام بكوبن تو سرم هركى ميپرسه بچه ميگم من جلوگيرى ميكنم نشه نميخوام

ولى خدا ميدونه چقدر اشك ميريزم

ديروز رفتم سر خاك مادرم انقدر گريه كردم گفتم خدايا ميشنوى صدامو من دردمو به كى بگم

شوهرم ميگه مهم نيس ميشيم بيخيالش باش خرجت ميكنم فكر پولشو نكن

ولى خودم بعد هر ماه پريود احساس شرمندگى ميكنم چون شوهرم سالمه حس بدى بهم دست ميده نميتونم بهش يه بچه بدم

عزیزم اگر سالم هستین دیگه دلیلی نداره اینقد غصه بخوری یا شرمنده کسی باشی اینو دیگه خدا میگه بده یا نده ولی من چون شوهرم مشکل داره و خودم سالمم به خانوادش گقتم که یه روزی فکر نکنن من مشکل دارم نمیتونم بچه بیارم خدا بزرگه بخواد میده نخواد نمیده هرچی قسمت باشه

عزیزم اگر سالم هستین دیگه دلیلی نداره اینقد غصه بخوری یا شرمنده کسی باشی اینو دیگه خدا میگه بده یا ن ...

من خودم و شوهرم مشكلى نداريم همه چى نرمال واسه اى يو اى رفتم گفتن شرايطت خوبه منم خيلى اميدوار بودم ولى نشد

٢٢سالمه شوهرم ميگه خيلى جا دارى ولى وقتى ميبينم بعد من هركى عروسي كرد حاملس دلم ميگيره همه چى زندگيم خوبه ولى كابوسم شده بچه

من اين ماهم منفى شد گفت بايد يه ماه استراحت كنى دارو مصرف نكنى بعضيا ميگن ممكنه طبيعى باردار بشي &nb ...

ممکنه بعد iui عفونت گرفت

من سوزش واژن دارم

قبلش این حالت نبود 

سالمه سالم

بعد امروز ترشحات کرمی دیدم

ممکنه بعد iui عفونت گرفت من سوزش واژن دارم قبلش این حالت نبود  سالمه سالم بعد امروز ترشحات ...

نه فکر نکنم باعث عفونت بشه

ایشالا که بارداری