2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 52 پست

من دوتا پسر دارم وباردارم خدایی نکرده این اتفاق بیفته میرم حتی بچهامم میبرم هزاران زن بیوه ومطلقه دارن کار میکنن خرج خودو بچشونو درمیارن مردانه زندگی کردن وسختی کشیدن شرفش بیشتراز زندگی با یه بیشرفه 

مامان دو پسر شیطون 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خيانت خط قرمز منه

نميبخشمش هيچ وقت،از كل قدرتم هم برا تلافيش و بيچاره كردنش استفاده ميكنم،بچه هم كه داشته باشم بدتر اصلا دوست ندارم زير دست يه خائن بزرگ شه،پول و پشتوانه هم نداشته باشم ميكرم كار ميكنم يه اتاق ميگيرم در هر صورت خودمو نجات ميدم از دست يه خائن پست،مگر اينكه خدا منو فلج كنه😑

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
اما من بهش گفتم من اصلا هیچ تفریحی ندارم خانوادمم پیشم نیستن

باشه دیگه چیزی نگو

برنامه بزار برین پیش خانوادت

بچه رو بزار مهد برو یه کلاس یه چیزی یاد بگیر

با چندان در کلاس همصحبت میشی اما خونه نیارشون فقط در حد همون کلاس

برای تعطیلی ها مرتب برنانه بزار با شوهرت

پیک نیک، مسافرت کوتاه

خلاصه تمام تعطیلات رو برنامه بچین

اوضاع خیلی خیلی بهتر میشه

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
نمدونم بخداببینه دلش چی میگه چون اگه دل سردبشه زندگیشون فایده نداره،ولی خب بایداول ازشوهرشم بپرسه چر ...

بهش گفتم

گفت چون عقل ندارم

خیانتشم درحد همین تلقنه

برای من اینم تحملش سخته

هرچند این چیزا دیگ عادی شده

خدایا شکرت ...  
جدا؟ یعنی حتی به روشم نمیارید؟ چحوری باهاش زندگی میکنید؟

اول باش خوب میشم یه مدت هر جور هس کنترل میکنم خودما تا باز مث قبلنا بهم وابسته شه بعد به روش میارم یه مدت محلش نمیدم تا  هی منتمو بکشه و معذرت خواهی و منم میترسونمش اینبارا فقط به خاطر بچمون بخشیدم ولی بار دوم هم خودم از این خونه میرم هم بچمو میبرم جایی که دست بهش نرسه وابروتو تو خانوادت میبرم  واینکه بعد اینم که بخشیدم هی به روش نیارم و باهاش مث اوایل ازدواج باهاش برخورد میکنم که اگه به خاطر کمبود ج ن س ی یا محبت یا عشق بازی اینکارا کرده همشو جبران کنم که دیگه به این سمتا کشیده نشه 

من دوتا پسر دارم وباردارم خدایی نکرده این اتفاق بیفته میرم حتی بچهامم میبرم هزاران زن بیوه ومطلقه دا ...

اگه بچه هاتو نده چی؟

من حکم طلاق دارم

ولی میترسم این وسط بچم به خاطر نادانی پدرش لطمه ببینه

خدایا شکرت ...  

یا قوی باش و درستش کن یا ولش کن بره گم شه. البته با تمامه این صحبتها اینم بگم که شرایط با شرایط فرق داره. سعی کن یه تصمیم عاقلانه بگیری. فقط تحمل نکن که عمرت رو از دست میدی

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌وزن اولیه 72 💔وزن هدف 60💝وزن فعلی 60.500💘من تونستم . 💞💞💞✌

بهش گفتم گفت چون عقل ندارم خیانتشم درحد همین تلقنه برای من اینم تحملش سخته هرچند این چیزا دیگ عا ...

عادی چیه خواهر رو ندی بخدا یکی اشناها شوهرش با دخترا صحبت میکرد میخندید میگفت بزار خوش باشه خلاف نکنه بعد پسره رفت یه زن چهل ساله بیوه رو صیعه کرد الان هم ازدواج کرده زن اولی با بچش هم اومده نشسته خونه باباش غصه میخوره حتی خودش میگه مقصر خودمم خودم زندگیمو نابود کردم 

مامان دو پسر شیطون 

جدا؟ یعنی حتی به روشم نمیارید؟ چحوری باهاش زندگی میکنید؟

اگه مجبوری بمونی باهاش به روش نیاری و جور دیگه سر به راهش کنی بهتره چون قبح قضیه ازبین نمیره

ولی اگه قبحش بریزه دیگه خجالتم نمیکشه و کارشو علنی انجام میده

اگه بچه هاتو نده چی؟ من حکم طلاق دارم ولی میترسم این وسط بچم به خاطر نادانی پدرش لطمه ببینه

میده خیانت هم الکی نیست مدرک شاهد داشته باشی قانون اصلا بچه رو بهش نمیده 

مامان دو پسر شیطون 

باشه دیگه چیزی نگو برنامه بزار برین پیش خانوادت بچه رو بزار مهد برو یه کلاس یه چیزی یاد بگیر با چ ...

ممنون بهم آرامش دادی

پیش خانوادم نمیتونم برم

بچمم کوچیکه فعلا برا مهد زوده

میخوام با یسری از دوستام رفت و آمد کنم بنظرتون کار اشتباهی میکنم؟بچه های همسن پسرم دارن میخوام بچم باهاشون بازی کنه

خدایا شکرت ...  
2790
2778
2791
2779
2792