2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 52 پست
ممنون بهم آرامش دادی پیش خانوادم نمیتونم برم بچمم کوچیکه فعلا برا مهد زوده میخوام با یسری از دوست ...

قربانت عزیز

عالیه حتما رفت و آمد کن

برای همتون خیلی خوبه 

ببین حتی اونا دعوت نکردن شما بازم دعوت کن 

سر مرد رو باید گرم کرد  

امیدوارم زیر سایه پروردگار بزودی مشکلت حل بشه  

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
اول باش خوب میشم یه مدت هر جور هس کنترل میکنم خودما تا باز مث قبلنا بهم وابسته شه بعد به روش میارم ی ...

ما با هم زیاد اختلتف داریم

قبلام ازینکارا کرده

منو بچشو خیلی دوست داره بیشتر بنظر من مریضه

رو مخشم ببرمش پیش روانشناس

به خانوادشم گفتم خانوادش خیلی حرف مردم براشون اهمیت داره و خیلی سعی میکنن ظاهرو حفظ کنن

قبلا یبار یه مادرش گفتم‌گفت جوونه درست میشه🙄🙄

از نظر من خانوادشم ادمای نرمالی نیستن

چندین فکر میاد تو ذهنم ولی نمیدونم کدومش درسته و کدومشو انجام بدم

خدایا شکرت ...  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مثلا چجوری تلافی میکنی؟

پيشرفت ميكنم ببشتر از قبل تا از دور ببينه چشش دراد😁با همسرم دوست بوديم قبل از ازدواج دو ماه بهم زديم و تمام ،تو همون دو ماه شراكتى دفتر مهندسى زدم زنگ زد كه انگار فقط من جلوى پيشرفتت رو گرفته بودم!!مردا رو بايد چششون رو دراورد در اين مواقع كه فك نكنن يه گربه ى ملوسى كنج خونه نشستى كه اين بهت محبت كنه،اتفاقا بايد پنجولاتو دربيارى بكنى تو چشش😂

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

مردا اکثرا قلق دارن نقطه ضعف دارن نقطه قوت دارن اگه اینا رو میدونی از این طریق وارد شد اگه شدکه عالیه، نشد خداحافظ . میری دنبال زندگیت چند سال دیگه که سنت رفت بالا و اوضاع وخیم تر شد میبینی هیچی که عوض نشده هیچ عمرتم رفته

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌وزن اولیه 72 💔وزن هدف 60💝وزن فعلی 60.500💘من تونستم . 💞💞💞✌

عادی چیه خواهر رو ندی بخدا یکی اشناها شوهرش با دخترا صحبت میکرد میخندید میگفت بزار خوش باشه خلاف نکن ...

نه عزیزم

رو نمیدم

نگفتم‌برا من عادیه

منظورم این بود الان اکثرا اینحورین ولی بیشترشون پنهان کاری میکنن

خدایا شکرت ...  
مردا اکثرا قلق دارن نقطه ضعف دارن نقطه قوت دارن اگه اینا رو میدونی از این طریق وارد شد اگه شدکه عالی ...

قلقش اینه اقدام به طلاق کنم

اینجوری به گه خوردن میافته

ولی اینسری اقدام کنم باید واقعا طلاق بگیرم

فقط این وسط نمیدونم چی سر بچم میاد

خدایا شکرت ...