2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان منظورت اینه که گردش دوس داره یا یه چیز دیگه که قابل گفتن نیست؟؟؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
الان منظورت اینه که گردش دوس داره یا یه چیز دیگه که قابل گفتن نیست؟؟؟

سلام دوستان.ازتون کمک میخاستم!لطفا بدون مسخره کردن جواب بدین و راه حل!من و شوهرم ۱/۵ساله ازدواج کردیم.شوهرم عاشق بیرون رفتنه.چون ماشین نداریم بهانه میکنه با دوستاش پا میشه میره گردش.روزهای تعطیل نه،ایام هفته من فک میکنم مغازه هست،یهو از یجایی میشنوم که شوهرم با برادر و رفیقاش رفتن بیرون گوشت خریدن رفتن کباب خارج از شهر.منم عصابم خورد میشه که چرا قایمکی رفته.همه کاراشو سرخود انجام میده موندم چطوری باهاش رفتار کنم

خداجونم مواظب مسافر کوچولوی ما هم باش خودت حافظو یاورش باش به منم کمک کن مواظبش باشم و خوب بزرگش کنم همون طور که تو میخایی😘🤩
سلام دوستان.ازتون کمک میخاستم!لطفا بدون مسخره کردن جواب بدین و راه حل!من و شوهرم ۱/۵ساله ازدواج کردی ...

من راهکاری ندارم چون خودم خیلی لجبازم هرچی بگم اوضاع بدتر میشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز