2777
2789
عنوان

مادرشوهر:/

170 بازدید | 7 پست

سلام

دیشب سر ی مبحثی حرفمون رسید ب مادرشوهرم، و یه. موضوعی ک بابتش ناراحت شده بود

بعد من گفتم اخه این مسئله خاصی نبود ک بدش بیاد چقد حرفو بزرگ میکنه!!

بعد شوهرم گف اگه بدونی پشت سرت چقد حرف درمیاره وغیبتت میکنه دیگه توخونه راهش نمیدی!

چیکارکنم حس میکنم اعتماد ب نفسمو ازدست دادم!اخه من ذره ای جواب پس ندادم بش تابحال.و عروس خوب ونجیبی بودم براش

شوهرمم تک فرزنده همین ی دونه رو داره و همش خونه ی ماست ک نوه ببینه😑😑میگم انقد پذیراییش کردم وبرداشتش کردم نمک نشناسه..

کاش شوهرم اینو نگفته بود

اصن ازش مثال نخواستم گفتم هیچی نگو ک داغون میشه رابطه هامون

چیکار کنم فکر وحسای ناخوشایندم خارج بشه ازذهنم😕

درکل ازمن ب شمانصیحت !زن پسر تک فرزند نشین ک بدبخت میشین.هرچی کاروگرفتاری ودکتر وخرید و کشمکشو تعمیرات و مهمونی دارن مال شوهربدبخت منه.حالاکاراشون ب کنار.کاش حرف یادش نمیداد😑😑

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

مقصر شوهرته عزیزم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مقصر شوهرته عزیزم

چرااخه؟ ک رو بش میده هی درمورد من بگه؟

یاانقد ورش میداره میارتش خونم😑

باورت نمیشه 6روز خونه مابود بخاطرسرماخوردگی معمولی .بعدم . تشکر خشک خالیم نکرد ورف

چرااخه؟ ک رو بش میده هی درمورد من بگه؟ یاانقد ورش میداره میارتش خونم😑 باورت نمیشه 6روز خونه مابود ...

بین مادرشوهر و عروس فقط پسر باید تعادل برقرار کنه

وقتی به مادرش اجازه میده درمورد شما حرف بزنه

وقتی بجای طرفداری پشتتو خالی میکنه

همسرت اصلا بلد نیست 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
بین مادرشوهر و عروس فقط پسر باید تعادل برقرار کنه وقتی به مادرش اجازه میده درمورد شما حرف بزنه وقت ...

مرسی...

چی بلده ک . اینوبلدباشه😕نمیدونم من حساسم یا همه زنها همینن ازدیشب چقدتوفکر رفتم...

مرسی... چی بلده ک . اینوبلدباشه😕نمیدونم من حساسم یا همه زنها همینن ازدیشب چقدتوفکر رفتم...

خودت یادش بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز