2777
2789
عنوان

اسنپ عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 140 پست
چون من گزینه توقف رو بلد نبودم باید فحش ناموس بخورم؟؟؟واقعا دلیل این حجم از حماییتون رو نمیدونم

نه عزیزم کاملا حق با توعه . وقتی یاد نداشتی میتونست بهت یاد.بده .الان کیه که مشکل نداشته باشه .پس همه راه بیفتن تو خیابون بهم فحش بدن که مشکل دارن .اینکه دلیل نمیشه .یه ادم بیشعور فقط ازش اینکار برمیاد. وگرنه میتونست توضیح بده که خانم من نمیتونم بدون اینکه شما درخواست بدین توفقکنم. منم دلیل طرفداری بعضیا رو نمیفهمم .بالاخره کسی که سوار اسنپ یا ماکسیمم میشه از روی اطمینان سوار میشه . اگه قراز باشه هر شل مغزیو راننده کنن بگن تاماهم تو انتخاب دقت کنیم 

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والله خانوما بعضیاتون خیلی بدجور جبهه گرفتید،من خودم ب کارشناس پشتیبانی همه اینا رو توضیح دادم ک گفت ...

حرف حق و بهتون زدن 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
عزیزم بعضی از کاربرا الکی فقط سروصدا میکنن و هیچ اطلاعاتی ندارن درست از اون موضوع.ی سری هم عقده های ...

واقعا متاسفم ،یعنی من مشکل دارم؟اونکه بدون توضیح برد سر مسیر و فحش داد ادم خوبیه

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
عزیزم میزان سرویسی که اسنپ میده با آژانس قابل مقایسه نیست  تو اوج ترافیک هم هزینه اژانس سر به ...

نه قیمتاشون الان خیلییی کم فرق دارن منم دارم میگیرم  و کاملا اطلاع دارم بارها هم پیش اومده اسنپ و تپسی تو ساعت های اوج خیلی گرون تر از آژانس بودن ، آژانس ها ۹۹٪ شبانه روزی هستن ، مطمئن هستن میدونید کجاس ادماشو از خیابون و از هرجا پیدا نکرده ...

رانندگی هاشون خیلی بهتره ... 

اسنپ و تپسی اوایل عالی بودن بعد که مشتری پیدا کردن قیمتاشون اصلا با این همه ریسک به صرفه نیس 

نمانده در دلم دگر توان دوری...چه سود از این سکوت و آه از این صبوری...❤️🩹

نه عزیزم کاملا حق با توعه . وقتی یاد نداشتی میتونست بهت یاد.بده .الان کیه که مشکل نداشته باشه .پس هم ...

والله ماهم همینو میگیم قبل هر حرفی گفتیم کارش بد بود بره شکایت کنه...طرفتاری من از اون اقا نبوده..ولی یسری ها میگن اسنپ باید تحریم شه یا راننده هاش فلانه بهمانه خب زشته این حرف.همه مثل هم نیستن

بعضی ها جوری حرف میزنن کاملا مشخصه یکیشون تو اسنپه😏بعضی هام ک دیگ خودشون میگن😏😏.استارتر هرچقدرم ا ...

الان یکی اقوامش تو اسنپ باشه مشکلی هست ؟ گناه کرده ؟

کسی هم نگفت رفتار راننده خوبه 

همه گفتن استاتر هم مقصره 

یک طرفه به قاضی رفتن هیچ وقت خوب نیست

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
واقعا متاسفم ،یعنی من مشکل دارم؟اونکه بدون توضیح برد سر مسیر و فحش داد ادم خوبیه

من شمارو نگفتم کاربرایی که خیلی راحت فحش میدن و توهین میکنن.تو پست قبلی هم راننده شما کارش خیلی زشت بوده

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خب مثلا خودمون بگیم اسنپه اشکالش چیه؟عایا کار عاره؟

نه عاااار نیس من ک نگفتم عااااره.عار اینه آدم بخاطر موقعیت خودش حرف غیرمنطقی بزنه.درسته استارتر اشتباه کرده ولی اون میتونس توضیح بده و فش نده.حالا هی بغضی چرا حمایت میکنن میگن نونشو آجر کردی.نون همچین آدمی بی ناموسی ک به ناموس مردم فش میده بااااااید آجر بشه

والله ماهم همینو میگیم قبل هر حرفی گفتیم کارش بد بود بره شکایت کنه...طرفتاری من از اون اقا نبوده..ول ...

اصن روی سخن با اون راننده هایی که واقعا ادب و شعورو میزارن خونه و میان سوار ماشین میشن .وگرنه کسی نگفت همه ی راننده اسنپا بدن . 

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

واقعا متاسفم واسه یسریاتون...

استاتر تو نظر خواستی نظر دادن همه گفتن کارش اون اشتباه بوده و اشتباه کار تورم بهت گفتن..الان چرا ناراحتی؟؟؟اشتباه دوطرفه بوده دیگ بیخیال 

تایپیکتو قفل کن تا به قشرهای مختلف توهین نشدع