،امروز ساعت هشت صبح ب خاطر کاری با بچم مجبور شدم با اسنپ برم و کرایه نقدی نداشتم از اعتبار و ...اینا هم سر در نمیاوردم.ب راننده گفتم ک منو سر راه اول ببره عابر بانک پول بگیرم متاسفانه خیلی گستاخ و بی ادبانه گفتن من فقط سر لوکیشنی ک زدی میبرم گفتم من کرایه بیشتر میدم هر چقد بگید اما منو نبرد نمیدونم چ عقده ای داشت اول صبح بهش گفتم واقعا رفتارتون زشته تا حالا این مورد رو تو اسنپ ندیدم گفتم پیادم کن پیادم کرد و بلند یه فحششش ناموسی بهم داد ب مادرم باور کنید اول صبح از عصبانیت و شوک داشتم سکته میکردم واقعا ی انسان چقد میتونه بی شعور باشه در مقابل کاری ک وظیفش بوده و انجام نداده اول صبح بمن فحش ناموس داد،در مورد این اسنپ خواهشا ص کنید چرا هر راننده ای رو از کف خیابون قبول میکنن ب فکر ناموس مردم نیستن؟؟؟
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
بچه ها ممنونم ک بعضیاتون همه چی بلدین ممنونم ک بعضیاتون پولدارین پول نقد همیشه دارید ممنونم ک همیشه اگه پول نقد ندارید از جاتون تکون نمیخورید ممنونم ک زیر و بم اسنپ رو بلدین،یکمم حق میدادین ب کسی ک نداره یا بلد نیس یا وقت نداره قبل رفتن تاپیک بزنه از اسنپ سوال بپرسه واقعا چقد راحت قضاوت میکنید من نگفتم مقصر فقط اونه منم بلد نبودم گفتم این چیزا رو میگفت ک منم ب مقصد رسیدم شوکه نشم حالا از کجا پول بیارم
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
😂😂😂😂خدایی دیوانه ندیده بودم که دیدم.خوش باش هرچی دلت میخواد بگو عقده هاتو خالی کن ما که رفتیم.بای بای عزیزم
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
شوهر منم اسنپه...بنده خدا خیلیا میگن پول نداریم الان شماره کارت بده بفرستیم قبول میکنه بماند که چقدر ...
ببخشید من یه سوال دارم در مورد اسنپ... وقتی ما به یه اسنپی زنگ میزنیم واسه آدرس دادن و فلان یا اینا زنگ میزنن... شمارمون براشون میفته؟؟ آخه شماره ی اینا نمیفته