2777
2789
عنوان

اسنپ عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 140 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا شما برو از اول بخون میبینی ک گفتن

دیدم . حالا یسری جوگیر هم وجود دارن که حرفشون زیاد مهم نیس . به خاطر یه دستمال قیصریه رو به آتیش نمکشن. ولی حق اون راننده بوده که اخراج بشه

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

والله خانوما بعضیاتون خیلی بدجور جبهه گرفتید،من خودم ب کارشناس پشتیبانی همه اینا رو توضیح دادم ک گفت ...

عزیزم کسی وظیفه یاد دادن چیزی رو ب کسی نداره...کسی ک بلد نیست باید خودش اول  بپرسه  ...مشکل از طرز فکراس ک از قدیم میگفتن اژانس یعنی ماشین دراختیاره ک این مال اژانسا سابق بود....ولی هنو یاد نگرفتن اسنپ طبق ی برنامه ایی در اختیار یعنی رانندش عملکردش در اختیار برنامس  نهههه حرف مسافر....دستور دادی بهش فلان جا ببرتم وایستا اونم شاکی شده...نباید فش میداد ولی  دبگه دهن اونو نمیتونی ببندی که ولی اشتباه خودتم بپذیر یاد بگیر راهها دیگه رو  ک دیگه کسی نخواد توهین کنه ...بای

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
عزیزم بعضی از کاربرا الکی فقط سروصدا میکنن و هیچ اطلاعاتی ندارن درست از اون موضوع.ی سری هم عقده های ...

تو دیگه خیلی خوبی.. میخای فحش بخوری مشخصه که عقده فحش داری وگرنه که ادم اینقدددد راحت کسیو زیر سوال نمیبره . 

اونو بخاطر فحش اخراج نمى كنن خيالتون راحت نهايتا بهش تذكر ميدن اينجورى باشه هركى از قيافه هركى خوشش نياد ميتونه زنگبزنه و بگه اين راننده به من اينو گفت اينجورى ميگن كه مثلا مشترى مدارى كنن 

خب همه گفتن کارش اقا بد بوده...ولی ایشون گیر داده ک فقط اون اقا مقصره

من گفتم مقصره ک همینایی ک توضیح دادین اینجا رو برام نگفت راننده بدون صحبت منو گذاشت مقصد شاید واقعا خیلیا بلد نباشن من واقعا چون کارم عجله ای بود نقد نداشتم تو خونه وگرنه ن دنبال جنجالم ن دنبال دعوا

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
تو دیگه خیلی خوبی.. میخای فحش بخوری مشخصه که عقده فحش داری وگرنه که ادم اینقدددد راحت کسیو زیر سوال ...

شما خوب ما بد.حوصله بحث با هرکسیو ندارم.ریپ نکن لطفا

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عزیزم کسی وظیفه یاد دادن چیزی رو ب کسی نداره...کسی ک بلد نیست باید خودش اول  بپرسه  ...مشک ...

من كاملا موافقم بخاطر همين كشور ما هيچ وقت كشور اصولى نميشه چون خود مردم ميخوان دلى پيش بره همه چيز مثلا من نمى تونم بيام نى نى سايت يه تاپيك بد بزنم و بگم من نميدونستم قوانينشو ،خب بايد بهم بگن ،چرا دسترسيمو بستن .من بايد اول قوانين و كار با نى نى سايت رو بدونم بعد ازش استفاده كنم حالا نى نى سايت مثاله ديگه

من گفتم مقصره ک همینایی ک توضیح دادین اینجا رو برام نگفت راننده بدون صحبت منو گذاشت مقصد شاید واقعا ...

شماره کارتشو میگرفتی براش کارت به کارت مبکردی همونجا با گوشیت خیلیم راحت...شوهر من اکثرا اینـکترو میکنه 

شما خوب ما بد.حوصله بحث با هرکسیو ندارم.ریپ نکن لطفا

اره برو اقای ظریف منتظرته ببرتت مذاکره .اینجا چیکا میکنی استعداد... ادای جدیده ,؟ریپ نکن لطفا😂😂😂والله هرکار دلم بخواد میکنم از تو اجازه نمیگیرم