،امروز ساعت هشت صبح ب خاطر کاری با بچم مجبور شدم با اسنپ برم و کرایه نقدی نداشتم از اعتبار و ...اینا هم سر در نمیاوردم.ب راننده گفتم ک منو سر راه اول ببره عابر بانک پول بگیرم متاسفانه خیلی گستاخ و بی ادبانه گفتن من فقط سر لوکیشنی ک زدی میبرم گفتم من کرایه بیشتر میدم هر چقد بگید اما منو نبرد نمیدونم چ عقده ای داشت اول صبح بهش گفتم واقعا رفتارتون زشته تا حالا این مورد رو تو اسنپ ندیدم گفتم پیادم کن پیادم کرد و بلند یه فحششش ناموسی بهم داد ب مادرم باور کنید اول صبح از عصبانیت و شوک داشتم سکته میکردم واقعا ی انسان چقد میتونه بی شعور باشه در مقابل کاری ک وظیفش بوده و انجام نداده اول صبح بمن فحش ناموس داد،در مورد این اسنپ خواهشا ص کنید چرا هر راننده ای رو از کف خیابون قبول میکنن ب فکر ناموس مردم نیستن؟؟؟
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
تو قسمت نظر سنجی میزدی که فوش داده خودشون زنگ میزنن پیگیری میکنن
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
خاکتوسرش واقعا اسنپ دگ داره شورشو درمیاره با این راننده های بی شخصیتش منم چند مورد دیدم یه بارم یکیشون گیر داده بود عینکتو بردار ببینم چه شکلی عستی تا این حد عوضی شدن
میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘