،امروز ساعت هشت صبح ب خاطر کاری با بچم مجبور شدم با اسنپ برم و کرایه نقدی نداشتم از اعتبار و ...اینا هم سر در نمیاوردم.ب راننده گفتم ک منو سر راه اول ببره عابر بانک پول بگیرم متاسفانه خیلی گستاخ و بی ادبانه گفتن من فقط سر لوکیشنی ک زدی میبرم گفتم من کرایه بیشتر میدم هر چقد بگید اما منو نبرد نمیدونم چ عقده ای داشت اول صبح بهش گفتم واقعا رفتارتون زشته تا حالا این مورد رو تو اسنپ ندیدم گفتم پیادم کن پیادم کرد و بلند یه فحششش ناموسی بهم داد ب مادرم باور کنید اول صبح از عصبانیت و شوک داشتم سکته میکردم واقعا ی انسان چقد میتونه بی شعور باشه در مقابل کاری ک وظیفش بوده و انجام نداده اول صبح بمن فحش ناموس داد،در مورد این اسنپ خواهشا ص کنید چرا هر راننده ای رو از کف خیابون قبول میکنن ب فکر ناموس مردم نیستن؟؟؟
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
عزیزم اول صبح برا کار ضروری پیش اومد ک بدون پول زدم بیرون و وقت تاپیک زدن نداشتم وگرنه برامم راحت نی ...
خلاصه الان مقصر خودتی....پول نداشتی..راه دیگه پرداخت بلد نبودی... کار با برنامه اسنپو رو بلد نبودی....
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
والله خانوما بعضیاتون خیلی بدجور جبهه گرفتید،من خودم ب کارشناس پشتیبانی همه اینا رو توضیح دادم ک گفتم منو ببر در عابر بانک و...خیلی هم محترمانه برخورد کردن اصلا حرفی از لوکیشن و عملکرد برنامه هم نزدن نمیدونم شما چرا بهتون بر خورده
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
گیر به این اسنپ و تپسی و غیره ندین یعنی چی تا یه اتفاق می افته تحریمش کنیم؟ خب زنگ بزنین پشتیبانی شکایت کنین تموم. بعدشم استارتر خیلی زشته از دید من اون اگر فحش داد تو هم جوابش بدی شان یه زن بالاتر از دهن به دهن شدن با اوباشه
اره والا....خصوصا اون خانومی که گفت اسنپ باید تحریم شه واقعا براش متاسفم...سطح اطلاع عمومیمون از یسر ...
عزیزم بعضی از کاربرا الکی فقط سروصدا میکنن و هیچ اطلاعاتی ندارن درست از اون موضوع.ی سری هم عقده های درونیشون رو میارن تو سایت.اسنپ خیلی هم خوبه.خب استارتر خودش مقصر بوده.والا ما که استفاده میکنیم تا حالا راننده بد ندیدیم.آدم خودش هم خیلی مهمه.یکی نیست بگه چرا به ما گیر نمیدن.حتما ی چی هست دیگه😂😂😂
الان فحش بارونم میکنن
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤