2777
2789
عنوان

اسنپ عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 140 پست
بله راست میگه اسنپ دوتا جا حق نداره نگه داره مبدا و مقصد میتونه نگه داره اشتباه رو شما کردی که پول ن ...

اتفاقا میتونه عزیزم من یه بار اینکارو کردم راننده زنگ زد پشتیبانی هماهنگ کرد بعدم گوشیو داد به من منم تایید کردم ولی ایشون نخاسته کار کنه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
اتفاقا میتونه عزیزم من یه بار اینکارو کردم راننده زنگ زد پشتیبانی هماهنگ کرد بعدم گوشیو داد به من من ...

اره الان متوجه شدم اولا که اومده بود همچین گزینه ایی نداش انگار

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا میتونه عزیزم من یه بار اینکارو کردم راننده زنگ زد پشتیبانی هماهنگ کرد بعدم گوشیو داد به من من ...

ایشون لطف کرده وگرنه در اصل وظیفش نبوده به شما لطف کرده . از همه ادم فقط اندازه وظیفش میتونه انتظار داشته باشه 

تیکر عروسیمه 💍💏
یعنی چی وظیفش نبوده؟؟مگه راننده پول نمیگیره ک ب مقصد برسونه؟تو راه شاید من چندجا بخوام برم نسبت ب مس ...

نه عزیزم 

شما فقط میتونی تو اون لوکیشنی که زدی بری 

میخوای بری عابر بانک یا بری خرید بعد بری خونه مادرت باید دو مسیره انتخاب کنی 

اژانس دربست که نیست هر جا میخوای ببرتت بعد کلی پول حساب کنه 

اسنپ به میزان کیلومتری که مسیر میره و زمان حدودی مسیر هزینه سفر شما را مشخص میکنه 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

بابا با آژانس برید من دیگه نه با اسنپ میرم نه تپسی

واسه چند هزار تومن ارزون تر اصلااااا ارزش نداره

تازه تو ساعت های اوج ترافیک و عصر ها قیمتاشون نجومی میشه همون موقع زنگ بزنید آژانس ارزون تر میگن 

نمانده در دلم دگر توان دوری...چه سود از این سکوت و آه از این صبوری...❤️🩹

عزیزان شکایت کنه به جایی نمیرسه.چون وقتی توقف موقت رو نزده اون راننده وظیفه ای نداشته بایسته! الکی ...

چون من گزینه توقف رو بلد نبودم باید فحش ناموس بخورم؟؟؟واقعا دلیل این حجم از حماییتون رو نمیدونم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
ایشون لطف کرده وگرنه در اصل وظیفش نبوده به شما لطف کرده . از همه ادم فقط اندازه وظیفش میتونه انتظار ...

اتفاقا وظیفش بوده راننده بعنی در اختیار مسافر دگ یه زنگ زدن کاری نداشته که به جاش فحش ناموسی هم بده؟به نظر من باید اخراج بشه تا دگ از این اشتباها نکنه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
بابا با آژانس برید من دیگه نه با اسنپ میرم نه تپسی واسه چند هزار تومن ارزون تر اصلااااا ارزش ن ...

عزیزم میزان سرویسی که اسنپ میده با آژانس قابل مقایسه نیست 

تو اوج ترافیک هم هزینه اژانس سر به فلک میزنه 

دم شرکت ما از ساعت 4 دیگه اژانس ماشین نداره تا 7 شب ولی اسنپ میاد 

وسط خیابان گیر کردی آژانس کجا بود 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
چون من گزینه توقف رو بلد نبودم باید فحش ناموس بخورم؟؟؟واقعا دلیل این حجم از حماییتون رو نمیدونم

حمایت بیخودی نمیکنیم ...ولی شما هم مقصر بودی قبول کن..بلد نیستی اژانس بگیر...والا شوهر من ک اسنپه خودم بلد نیستم بگیرم جایی میخام برم شوهرم نیست زنگ میزنم برام میگیره.تمام.

..

یعنی چی وظیفش نبوده؟؟مگه راننده پول نمیگیره ک ب مقصد برسونه؟تو راه شاید من چندجا بخوام برم نسبت ب مس ...

تو وظظیییفته از قبل تو برنامه لوکیشنای مختلفتو زمان توقفتون رو بگییی ...من دقیقاات ی بار خواستم ی مسیر دیگم بره گفت نمیشه از قبل نگفتی دیدم حق داره....راننده شخصی ما نیست اسنپ ک هر ان هرچی بگیم ... از قبل باید تعیین بشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

نه عزیزم اسنپ فرق داره 

اگه بخوای باید از قبل مشخص کنی وگرنه قانونشون‌اینه فقط چیزی که لوکیشن زده برن در غیر این‌صورت توبیخ‌می شن

عزیزم فش داده کارش بد بوده درست ولی ب اون ربطی نداره بلد نبودن شما....همینجا تاپیک میزدی میگفتی چیکا ...

عزیزم اول صبح برا کار ضروری پیش اومد ک بدون پول زدم بیرون و وقت تاپیک زدن نداشتم وگرنه برامم راحت نیس بگم بلد نیستم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

من و خواهرم شب عیدی رفتیم خرید خیلی طول کشید مترو اخر را از دست دادیم 

ساعت 11 شب وسط خیابان موندم 

اون موقع اژانس که نبود .. به دربستی ها هم نمیشد اعتماد کرد 

اسنپ گرفتم

تو اوج شلوغی ها اومد ما را رسوند به مقصد 

واقعا خودم داشتم سکته میکردم 

رسیدم خانه 12 شب بود

اینجوریام نیست دیگ همه مثل هم نیستن...کاری با حرف زشت اون اقا ندارم اما شوهرم میگه باید مقصدیو ک زده ...

دقیقا عزیزم.اما متاسفانه بعضی کاربرا به خودشون اجازه میدن راحت توهین کنن.متاسفم برای بعضی از کاربرا.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤