2777
2789
عنوان

اسنپ عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 140 پست

خاک تو سرش .منم مامان بزرگمو مجبور شدم با تاکسیمم ببرم دکتر . هیچکسی نبود مارو ببره آژانسم زنگ زدم گفت سرویس نداریم . خلاصه مارو برد سر خیابون پیاده کرد هرچی گفتم برو جلومطب هرچی از دهنش در اومد گفت .منم گفتم تو باید بری بمیری تورو کی راننده کرده . بعدشم زنگ زدم به تهران اعتراض کردم .گفتن حق با رانندمون بوده 😏و جوابشون این بود.تازه تو خیابون به هر دختری میرسیدبوق بوقی راه مینداخت بیاو ببین . مردیکه عوضی.ادم با آژانس بره خیلی بهتره حداقل میدونی که اگه غلطی کرد میتونی یه مسئولی براش پیدا کنی . اولین و اخرین بارم بود 

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

میگم ک من بلد نیستم اصلا از اینا بش گفتم کرابتو بیشتر میدم اون باید منو راهنمایی میکرد خب من ک نخواس ...

الان به اسنپم بگی حق میده به اون فقط نباید فش میداد وگرنه اصلا نباید پیادت میکرد باید میگف برو تو گزینه ها بزن توقف موقت . 

تیکر عروسیمه 💍💏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها راننده اسنپی ها هم ادم هستند لطفا انقد راحت جمع نبندین و توهین نکنید.خود استارتر هم اشتباه داشته ولی خب قبول دارم راننده کارش زشت بوده.تو هر کاری و هرشغلی با ادب و بی ادب هست.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بم گفتم مادر ج......منم داد زدم مادر توعه بی شعور درم چنان کوبیدم ب هم گفتم ازت شکایت میکنم گفت برو ...

چقدرررر عوضی 

با یه خانوم اینطوری حرف میزنن

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹

من همیشه با اسنپ میرم و میام و واقعا رضایت دارم 

حالا اگه یکی اینطوری بوده که خود استاتر هم مقصر بوده دلیل نداره همه بد از اسنپ بگن و نا خواسته نون دو تا بدبخت دیگه هم اجر بشه 

استاتر اونا طبق لوکیشن پیش میرن 

شما که میدونستی نقد نداری باید دو مسیره انتخاب میکردی که ببرت دم عابر بانک 

رفتار اون فرد هم اصلا درست نبوده میتونست اون نه را با ادب و نزاکت بگه 

شما هم ماشالله هر چی خواستی بهش گفتی 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

زنگ زدم همون موقع پشتیبانی گفتن از مجموعه بیرونش میکنیم حق توهین اونم ناموسی نداشته گفتم بیرون کردنش دردی از من دوا نمیکنه تو انتخاب رانندتون دقت کنید برا بعدیا پیش نیاد

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
میگم ک من بلد نیستم اصلا از اینا بش گفتم کرابتو بیشتر میدم اون باید منو راهنمایی میکرد خب من ک نخواس ...

عزیزم فش داده کارش بد بوده درست ولی ب اون ربطی نداره بلد نبودن شما....همینجا تاپیک میزدی میگفتی چیکار کنم دو سفره بشه اسنپ  ی بانک نزدیکتو میزدی تایم توقف میزدی ب کارتم میرسیدی....راحت میگی بلد نیستم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

اینجوریام نیست دیگ همه مثل هم نیستن...کاری با حرف زشت اون اقا ندارم اما شوهرم میگه باید مقصدیو ک زده بری وگرنه فردا مشکلی پیش بیاد میان خره تورو میگیرن ک چرا رفتی و چرا توقف کردی...ولی میگه شده من بارها وسیله تا طبقه ی چندم براشون بالا پایین کردم...وظیف ی ما خیلی چیزا نیست ...میگه ی بار ی خانومه زنگ زد گفت برو فلان کافی شاپ برام قهوه بگیر بیار فلان جا بده میگه گفتم خانوم برده نگرفتی ک تاکسی تلفنیه...یکم باهم مهربون باشیم شاید یکی مثل شوهر من ازسر ناچاری با مدرک فوق لیسانس میره اسنپ

اسنپ باید تحریم بشه به نظر من دلیل نمیشه چون یکی وضعش خوب نیست میره تو اسنپ به خاطر اعصاب خوردیش هرچی دلش میخاد توهین کنه مشکل ما نیست دگ این

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
عزیزم اونجا که میگی وظیفه ش بوده! نه وظیفه ش نبوده 

یعنی چی وظیفش نبوده؟؟مگه راننده پول نمیگیره ک ب مقصد برسونه؟تو راه شاید من چندجا بخوام برم نسبت ب مسیرایی ک بردم پول دریافت میکنه خب

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
زنگ زدم همون موقع پشتیبانی گفتن از مجموعه بیرونش میکنیم حق توهین اونم ناموسی نداشته گفتم بیرون کردنش ...

خب چطوری دلت اومد ی نفر از نون خوردن بندازی؟خب خودتم اشتباه داشتی عزیزم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
یعنی چی وظیفش نبوده؟؟مگه راننده پول نمیگیره ک ب مقصد برسونه؟تو راه شاید من چندجا بخوام برم نسبت ب مس ...

اره پیادت میکرد فرداام خرشو میگرفتن ک جایی ک مقصد نبوده چرا پیادش کردی مشخصه ک چقد ادم از خود راضی هستی ک اشتباهتو قبول نمیکنی 

تیکر عروسیمه 💍💏