2777
2789
عنوان

اسنپ عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 140 پست

من هفته ی گذشته سوار اسنپ شدم تا با دخترمو پسرم بریم راه آهن،شوهرم هم قرار شد از محل کارش بیاذ راه آهن

من یه زن با یه بچه ی هفت ماهه تو بغل و دو تا چمدان و ساک بزرگ اومدم دم در تا سوار اسنپ بشم 

یارو راننده انگار گوسفنده ،فقط در صندوق عقب رو زد،یعنی حاضر نشد واسه رضای خدا از ماشین بیاد پایین کمک کنه وسایلو بزارم صندوق عقب 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیز ارزون همیشه بده همیییشه فقط باید با یه مرد حالا شوهر یا هرکی  سوار اسنپ شد

واقعااا چون ارزون تره فکر میکنن هرکار بخان میتونن بکنن

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
دیگه اسنپ همینه دیگه داداشم دیشب میگفت ماکسیم بهتره

نه بابا ماکسیم دقیقا هم قیمت آژانس.تازه اسنپ ی پرونده یا عدم سوپیشینه میگیرن ازشون.ماکسیم که دیگه هیچی تعطیل.هرکی به هرکیه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بله راست میگه اسنپ دوتا جا حق نداره نگه داره مبدا و مقصد میتونه نگه داره اشتباه رو شما کردی که پول نقد پیشت نبوده الان گزارش بزن تا پدرش رو در بیارن بدون پول تا سر کوچه هم نرو دیگه

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

کارش خیلی زشت بوده خاک بر سرش

ولی شمام بی تقصیر نیستی 

باید می دیدی پول نداری از اول دو‌مسیره می گرفتی

وظیفش نبوده وایسه 

به پشتیبانی بگی حقو به اون می ده 

البته نباید فحش می‌داد 

نه بابا ماکسیم دقیقا هم قیمت آژانس.تازه اسنپ ی پرونده یا عدم سوپیشینه میگیرن ازشون.ماکسیم که دیگه هی ...

ععععع نمیدونستم

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
چقدر کارش زشت بوده  اعصاب ندارن ملت  من بارها شده گفتم برو عابر بانک وایسا  رفته ص ...

تاحالا وایسادن برات اولا لطف کردن دوما به خاطر سودشون وایسادن ک نقد بگیرن . وگرنه باید از قبل تو گزینه ها توقف موقت میزدی هزار تومن اضافه میشد بخاطرش . 

تیکر عروسیمه 💍💏

خیلی بی ادبن خیلی راننده ها 

ولی میدونی خیلیا ب خاطر وضعیت بد اقتصادی دو سه شیفته ثار میکنن مخصوصا تو اسنپ و... اعصابشون خرده 

وگرنه اگه هر کی کار خودشو میکرد موفقتر بود و بهتر بود چ جوری با مشتریش راه بیاد اینا بلد نیستن و ناشین

تو باید وقتی پول همرات نیس تو گزینه ها توقف موقت میزدی یا دو مقصده میکردی اشتباه خودتو اول قبول کن&n ...

میگم ک من بلد نیستم اصلا از اینا بش گفتم کرابتو بیشتر میدم اون باید منو راهنمایی میکرد خب من ک نخواستم زرنگ بازی در بیارم دقیق منو گذاشت سر ادرسی ک زدم،من برا پول کرایه خودش میخواستم از عابر در بیارم نقدم کم بود

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی