2777
2789
عنوان

جهیزیه ؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 32 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه چرا بد باشه.

فقط اگر اون جنسا دیگه به دلت نمی‌شینه دو سه تا تیکه‌ش رو که دوست نداری عوض کن که خرجتم زیاد نشه. اون دو سه تا تیکه رو هم مدل قدیمیه رو بده خیریه واسه تازه عروس و داماد.

فقط به این فکر کن که با شوهر و زندگی جدیدت خوشبخت میشی😍 هر جهیزیه ای بعد یه سال از مد میره .بیخیال

هرجا حرف از جهيزيه هس من تو هم هستيم 😂

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

اونا که میره تو کابینت اصلا معلوم نیست ضمنا هرچه قبل تر کیفیت جنسها بهتر

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

نه بابا چرا به جدایی ربطش میدی گلم

الان هر کی دختر داره کم کم جهازشو میخره که یهو بهش فشار نیاد 

تازه اینم بگم اگه وسایل تازه هم بخری باز یکی دوسال بعد از مد میوفته

من سه سال عقدم همون روزای اول رفتم قندان از جنس برنجی خریدم خیلی مد بود خواهر خودم و خواهرشوهرمم برای جهازشون خریدن

ولی من سه سال بعد قرار بود عروسی کنم بعد یه مدت دیدم از مد افتاده دادم به خواهرم رفتم سرامیکی خریدم خیلی نازن ولی میدونم چند سال بعد از مد میوفتن

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

هرجا حرف از جهيزيه هس من تو هم هستيم 😂

لامصب مثل آهن رباست جذبمون میکنه😂😂

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

ما دو ساله عقدم یه ساله همه چیز رو خریدم یعنی ببرم پس بدم که از مد افتاده😑بیخیال بابا خودت خوش باش خوشبخت باش با اینا کسی خوشبخت نشده

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
واااا ینی چی از مد افتاده؟! مگه یخچال لباسشویی از مد میفتاده؟!  یا پلاسکو همچنین

خوب مثلا پللسکو چند تا میخواستم از سرش دیکه نیست خود فروشنده ها میگن دیگه از سرش نیست چون قدیمیه 

منم هستم😂😂

با اینکه هنوز جذبم میکنه .ولی دیگه بدم اومده از خرید .حتی دیگه حوصله انتخاب پرده رو ندارم. 😖

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز