2789
عنوان

این قرص چیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28319 بازدید | 115 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه رنگش سفید باشه و کوچیک و ریز باشه b2

رنگش فک کنم سفید نبود ولی مرسی عزیزم

همسر من ک معتاد نیس😞

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
میگفت تاخیریه.دستسازه.توش چندمدل مواد داره.شوهرمن بهش اعتیاد پیداکرد رسید به روزی ۶ تا.درحدی رسید که ...

وای خدا دستوپام یخ کرده چیکارش کنم چجوری جلوشو بگیرم الان گردن نمیگیره بش بگم

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستید؟
ببر داروخونه نشون بده کمکت میکنن

منم بردم.هم عطاری بردم هم داروخانه.کسی سردرنیاورد.گفتن کپسول دستسازه.واسه چاقیه.😒

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
وای خدا دستوپام یخ کرده چیکارش کنم چجوری جلوشو بگیرم الان گردن نمیگیره بش بگم

من به شوهرم گفتم خودشو زد به اون راه گف نمیدونم مال کیه اصلا چیه

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
اسم این قرصا چیه؟

دتا هندی اگه از آدم مطمئن بگیره واقعا واسه ترک اعتیاده اما الان خیلی از فروشنده ها واسه دائم شدن مشتری توش قرص قاطی میکنن وگرنه خود پودر اعتیاد نداره و ترکیباتش 12 مورد گیاهیه

اخه شوهر من خیلی میل جنسیش پایینه ما تازه ازدواج کردیم ولی از عید رابطه نداشتیم پس واسه چی از این قر ...

از عيد رابطه نداريد تابستون شده عزيزم

از خودش بپرس بيخود اعصابتو خورد نكن

يا قرص ببر عطاري نشون بده بهت بگن چيه

يا داروخانه 

پاشو برو

اعتیاد عزیزم، اعتیاد، شوهر من چندین ساله مصرف میکنه منم نتونستم جلوشو بگیرم پس گفتم انقدر بخور تا بم ...

باید ی کاری کنم ب حرف خودم گوش نمیده.بگم ب مامانش؟

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستید؟