2789
عنوان

این قرص چیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28319 بازدید | 115 پست
وای خدا دستوپام یخ کرده چیکارش کنم چجوری جلوشو بگیرم الان گردن نمیگیره بش بگم

به اعصابت مسلط باش.منم مشکلم دقیقا همین بود.من میدیدم داره چرت میزنه و حالش خرابه میگفت من چیزیم نیست خوبم😟بردم آزمایش هیچیش نبود😨تو آزمایش خون ساده  نشون نمیده.حتما باید تو کمپ کیت بزنن.رفتم بابرادر بزرگترش حرف زدم اومد باهاش حرف زد قبول کرد که معتادشده.برادرش برد کمپ بعد دوهفته اومد خونه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگی چند وقته ازدواج کردی ...نمیخام ناراحتت کنم ولی حتما ببرش دکتر مراقبش باش خاهرم

۹ماهه ازدواج کردیم....خدا لعنت کنه اون که این قرصا نشونش داده.عوارض همین قرصه انقد میلش پایینه

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستید؟
اخه شوهر من خیلی میل جنسیش پایینه ما تازه ازدواج کردیم ولی از عید رابطه نداشتیم پس واسه چی از این قر ...

بخاطر قرصه.میل جنسیشو میاره پایین.شوهرمن ۶ ماه پشت بهم خوابید.از علایمش هم بگم بهت که گلوش خیلی خشک میشد میل جنسیش ازبین رفته بود.خیلی هم عرق میکرد.درحدی که صبح وقتی بیدار میشد انگار شاشکرده روتخت.قشنگ باعرقش همه جارو میشست.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
نه فقط ترک اعتیاد،کپسول گیاهی دتا هندی

میشه از شوهرت عوارض این قرص رو بپرسی؟شوهر من میل جنسیش صفره ما الان از عید رابطه نداشتیم فک کنم عوارض همین قرصه....خواهش میکنم بپرس چی بهش بدم درست شه میل جنسیش این قرصم به موقعش ترکش میدم

دقیقا...ما از عید رابطه نداشتیم

مال من شوهرم متادون می‌خورد روزی سه تا دو هفته سه هفته سراغم نمیومد کلا سرد دفعه اول ک دیدم فهمیده بود برداشتم با دوستش هماهنگ کرد گفت مال دوستمه. دفعه های بهد فهمیدم یکسال بعدش بهش گفتم چون شرایطش نداشتم بگم میترسیدم ازش وقتی گفتم گفت خودمم خسته شدم.. از اون به بعد خودم هر روز بهش میدادم و دو شو کم میکردم الان رسیدیم یک چهارم یا کمتر  روزی... ما ایران نیسیم ک کمپ ببرمش فعلا. الان میل جنسی‌ خیلی خیلی بهتره

اینه عزیزم من شوهرم عطاری داره میدونم چیه

آفرین.همینه.دقیقا هم همین شکلی بسته بندی شده بود.

بخاطر قرصه.میل جنسیشو میاره پایین.شوهرمن ۶ ماه پشت بهم خوابید.از علایمش هم بگم بهت که گلوش خیلی خشک ...

الان درست شده؟؟؟دیگه از اون قزصا نمیخوره؟ببخشید میپرسم الان چندوقت ی بار رابطه دارید؟

میشه از شوهرت عوارض این قرص رو بپرسی؟شوهر من میل جنسیش صفره ما الان از عید رابطه نداشتیم فک کنم عوار ...

ترک این خیلی سخته چون یکی از ترکیباتش تاتوره هست که اگه الان بازش کنی میبینی توش دونه های ریز سیاهو، باید مقدار مصرف و مواد مصرفیشو بگه بعد بهش بگه که چندروز و چندم رتبه طی روز از اینا استفاده این بزرگترین سایزه بعدش قرمز بعدش دورنگ، ربطی به میل جنسی نداره 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز