2777
2789
عنوان

ی بچه خونمو ب گند کشید

101162 بازدید | 380 پست

بچه فامیل شوهرمه با مادر شوهرم اومدن خونه ما دیشب شاشیده ب پتو تشک فرش موکت رفته

خیلی رک گفتم اینارو جمع کنید تا بو نگرفته ببریم خشکشویی چون تو ساختمون ما نمیشه چیزی شست تو حیاط بردیم خشکشویی گفت یک و نیم ب مادرشوهرم گفتم کارت همرام نیست بودشم انقد پول توش نبود خدایی گفت ن کارت آوردم اونوقت از شانسم و اختلال بانکای مزخرف مملکت کارت نکشید حالا افتاده گردن خودمون پولشو بدیم چند روز دیگه ..پیام دادم ب شوهرم کلی غر زدم ک ابن بچه هم توالت ب گند کشیده هم زندگیمو فرشو موکتم میدی قالیشویی ..انقد اعصابم خورده میخوام از خونه پرت کنم بچرو بیرون ..بچه نیست هشت سالشه زورش اومده شب پاشه بره توالت

وا .یعنی نتوانسته خودشو کنترل کنه شاشیده به همه جا .زنگ بزن به مادرش و پولو از اون بخواه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیچاره مادر شوهرت اصلا دوست ندارم چیزی که تجربه کرده رو تجربه کنم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

شب ادراری داره

پسرمنم هفت سالشه همین مشکل رو داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏