2789
عنوان

این قرص چیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28319 بازدید | 115 پست
آها😄😄ببخشید.عذرمیخوام.سوء تفاهم شد.ولی اون کپسولها یه سری عوارض داره که از حالات همسرش میتونه حدس ...

خواهش میکنم،خدا کمک خودش و شوهرش باشه، خدا نگذره از مافیای مخدر و بخصوص رفیق ناباب.

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
خواهش میکنم،خدا کمک خودش و شوهرش باشه، خدا نگذره از مافیای مخدر و بخصوص رفیق ناباب.

آمین.همه عطاریها راحت پخش میکنن ازاینها.نظارتی هم نیست‌.خدالعنتشون کنه که جوونهای مردمو بدبخت میکنن.شوهرم دیگه بادوستهای عطارش قطع رابطه کرده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدا نگذره از این عطاریا، منکه هر روز فحششون میدم، واسه مشتری جمع کردن مردای ما رو به فنا میدن خاک بر ...

خدا ازشون نگذره

به شوهرم گفتم اینا چیه میخوری فک کرده من خرم میگه قرص معدس گفتم ابروتو میبرم ببینم بازخوردی و دعواش کردم گفت باشه ولی میدونم باز....

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستید؟

این قرصا من استفاده کردم .من یه موقعیت شغلی واسم پیش اومد که مجبور شدم متادون رو ده روز قطع کنم و بجاش از این قرصا استفاده میکنم هیچگونه علائم خماری رو ندارم امروز روز دهمی هست که متادون رو قطع کردم کیت متادون زدم منفی در اومد ولی با آزمایش خون تا دوماه بعد قطع متادون آزمایش مثبت میشه این قرصم هروقت میخورم اینقد تنده که آدم احساس میکنه از داخل داره آتیش میگیره ولی دوستان توروخدا تا میتونید دنبال مواد مخدر اصلا نرین من نزدیک ۶ساله مصرف میکنم الان ترک بسیار برام زجر آور و خطرناکه چندین بار ترک کردم ولی چون تشنج کردم باز دوباره رفتم سراغش ولی کسانی که یکی دو ماه مصرف کردن خیلی راحت تر میتونن ترک کنن

￵این قرص ترک اعتیاده بسیار خطرناکتر از مواد مخدر لطفا سریع به یه پزشک مراجعه کنید برای ترک این قرص بسیار اعتیاد اور هست داخلش تریاک ترامادل و سه قلم گیاه  داره دست سازه به اسم ترک اعتیاد عطاریا میفروشن ￸

این قرصا من استفاده کردم .من یه موقعیت شغلی واسم پیش اومد که مجبور شدم متادون رو ده روز قطع کنم و بج ...

آقا میشه اگه کامنت منو خوندین منو راهنمایی کنین واقعا به راهنماییتون نیاز دارم ممنون

سلام دوستان بنده به مدت 8/5مصرف کردم شدیدا اعتیاد داره...الکی خودمون گول نزنیم...بنده الان 53روزه ترک کردم هنوزم درد دارم حتی بی قراری و درد...دوستان 25روز کمپ بودم....کپسول خیلی خطرناکی هستش...نه تریاک نه شیره و حتی ترامادول دوز بالا در حدش نیستن و اصلا کاملا بی اثر هستن و جوابگوش نیستن...شوخی نگیرید این یک اخطار جدی هستش...

یک بار زیاد و هزار بار کم هستش

کم کم مصرف بالا میره و شدیدا توهم زا هستش به بنده ثابت شد داخلش مواد صنعتی داره....امیدوارم تجربه ام به درد هم درد های بنده بخوره....برای هم دردهای روی خاک سلامتی و زیر خاک دعای آمرزش دارم....این مساله خیلی جدی هستش ...از مواد سنتی و صنعتی  شدیدا قویتر هستش...عزیزانتون نجات بدید....یا علی 

دعا کنید دردهای فیزیکی من هم کم بشه...ممنون

منکه دیگه حریف شوهرم نمیشم، سیگارم میکشه، اینم میخوره، میل جنسیشم کم شده خیلی، قبلا هرشب یا یه شب در ...

کمکش کن...به یاد روزهای خوب گذشته که کنارت بود چه شادی چه غم ....اون بیماره ...لطفا دستش بگیر منم درگیر بودم 8/5سال ...پاک بشه میشه همون گل پسر اقا و سالم قدیم...فرار رو به جلو نکن ...لطفا

دوستان عزیز وقت بخیر

هر کسی که اعتیاد به قرص و مواد داره نا خودآگاه به دام افتاده یا از طریق برنامه های جنسی یا دوستان ناباب و عدم آگاهی از مصرف ترک و عوارض بعد از اعتیاد

ترک واقعا سخته وصف ناپذیر هست اشخاص درگیر اعتیاد علاقه به ترک دارند اما راه را بلد نیستند به خاطر عدم تحمل خماری بدن درد 

خودرا شکست خورده در ترک می‌بینند و دوباره به مصرف مواد روی میارن

عزیزان با اینگونه اشخاص صحبت کنید و کمک کنید بهشون راه رو براشون هموار کنید با اخلاق خوب و خوش دستشون و بگیرید

(((تاکید می‌کنم بهترین راه ترک مواد خود همون قرص یا موادی هست که اشخاص درگیرش هستند)))

دنبال دکتر قرص عطاری نرید این افراد اکثرا سودجو هستند

بهترین نسخه برای مثال شخصی که دچار اعتیاد شیره و تریاک هست

۵ گرم شیره رو در ۱ ظرف نوشابه ۲۵۰ سی سی ریخته و حل کنید

هر وقت که افراد معتاد حس خماری گرفتند ۱ قاشق غذا خوری میل کنند (تلخه) و 1 قاشق آب اضافه کنند فقط زمانی مصرف بشه که بدن احتیاج داره لطفا ساعتی مصرف نکنید و حتما بعد از ۱ قاشق مصرف 1 قاشق آب اضافه کنید یادتون نره آبی که اضافه می‌کنید دوز مصرفی رو روز به روز میاره پایین و روزی می‌رسید که شربت شما رنگ آب شده و متوجه میشید که ترک کردید و دیگر وابستگی به مواد ندارید

اضافه میکنم شاید ۳ روز اول ۳۰ درصد خماری داشته باشید هرزگاهی میتونید ما بین یک قرص کدئین میل کنید تحمل کنید این روش کمترین ضرر و راحت ترین روش ممکن برای ترک هست شک نکنید.

اگر وقت دارید میتونید به باشگاه پروش اندام هم سری بزنید ورزش تاثیر بسزایی در نگهداری پاکی داره

( دنبال قرص نباشید برای ترک چون فقط شما شکل اعتیاد و عوض مکنید)

به روزهایی فکر کنید که شما سالم بودید و بدون وابستگی به مواد زندگی آسوده و آرامش خاطر داشتید

مسافرت تعطیلات پارک رابطه جنسی و تمام تفریحات برای افراد دچار اعتیاد زهر مار حساب میشه پس خودتونو آماده کنید لذت های زندگی قبل از اعتیاد با ترک شما در راهند شما قرار بوده فقط 1 بار مواد یا قرص و تجربه کنید ادامه آن اشتباه هست

مصرف اولیه مواد و قرص نهایتا ۲ ماه لذت بخش هست بعد از ۲ ماه شما فقط محکوم به مصرف هستید چون با مصرف تازه میشید یه فردی معمولی که میتونه کار کنه راه بره و زندگی کنه....

در آخر با کسانی که درگیر اعتیاد هستند همین امروز قطع رابطه کنید

و با کسانی که تشویق به ترک می‌کنند صحبت کنید من مطمئن هستم دوستی که اعتیاد داری میخوای ترک کنی

آخر آخر مصرف مواد مخدر تردد شدن از خانواده و کارتن خوابیست

دوستان عزیز همین امروز شاخ اعتیاد رو بشکنید

به امید روزی که تمام دوستان و هم میهنانم پاک باشند

حرف آخر از خدای بزرگ و مهربان که کلید حل مشکلات است کمک بگیرید.

شوهرم ۱۶سال معتاد بود از کراک که حدود ده سال پیش تا ۲سال پیش که شیشه و اشک و متادون مصرف میکرد سالی چند بار به زور مینداختمش کمپ ترک اعتیاد وکلی هزینه ولی بخدا فقط بدتر میشد دیگه امیدی نداشتم با ۲تا بچه تا اینکه بهم یه جایی رو معرفی کردن واسه ترک ازشون یه سری قرص گرفتم قرصهاشم همون اول دادم ازمایشگاه سینا که ببینم مواد مخدر داره که نتیجه ازمایش گفت قرص ها کوچکترین مخدری نداره با ۱۵دوره مصرف قرص ها الان ۲ ساله که ترک کرده و خداشاهده این تایپیک هم فقط به خاطر رضای خدا و نجات خونواده هایی که بدبخت شدن گذاشتم این راهم به عنوان اخرین امید واخرین راه امتحان کنن حتی یه دوره از این قرص ها بگیرن بدن ازمایشگاه ببینین مواد مخدر داره یا نه بعد مصرف کنین...این قرص هاش باعث حس تنفر از موادشد و بعد از حدود ۳ماه ترک کرد گفتمم بخدا فقط جهت نجات کسایی که گرفتار شدن این تایپیک رو گذاشنم کمپ ترک اعتیاد هبچ نتیجه ای نداره شماره عطاری رو میزارم یه بار از قرص هاش امتحان کنید بامید روزی که هیچ خونواده ای گرفتار این بلای خانمانسور نشه

09378310919

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kimia1000  |  13 ساعت پیش
توسط   begin76  |  7 ساعت پیش
توسط   azadiranm  |  3 روز پیش