2789
عنوان

این قرص چیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28319 بازدید | 115 پست

خدا نگذره از این عطاریا، منکه هر روز فحششون میدم، واسه مشتری جمع کردن مردای ما رو به فنا میدن خاک بر سرا، هر روز لعنتشون میکنم، الهی پول این قرصا از گلوی خودشون خانوادشون پایین نره، ما روزایی پیش میاد که نونم نداریم ولی شوهرم میره دونه ای هزار تومن از اینا میخره

الان درست شده؟؟؟دیگه از اون قزصا نمیخوره؟ببخشید میپرسم الان چندوقت ی بار رابطه دارید؟

خداروشکر دوساله پاکه.هرروز🤕😓.میل جنسیش رفته بالا.ولی خب بخاطر اون لعنتیها زودانزالی گرفته😞

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم بردم.هم عطاری بردم هم داروخانه.کسی سردرنیاورد.گفتن کپسول دستسازه.واسه چاقیه.😒

من داروهایی داشتم که بدون بسته بندی بود و نیاز به مصرفشون پیدا کردم نمیدونستم کدوم به کدومه بردم دکترداروساز برام مشخص کرد.مال من داروی شیمیایی بود.دست سازها رو اطلاع ندارم

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
شایدم یه قرص دیگه باشه اصلا به اعتیاد ربط نداشته باشه عزیزم 

اوهوم ولی خیلی بهش شک دارم...

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
من داروهایی داشتم که بدون بسته بندی بود و نیاز به مصرفشون پیدا کردم نمیدونستم کدوم به کدومه بردم دکت ...

بعدش چی شد!؟گرفتارش شدی؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
شوهرت بهت تمام داستانو نگفته، اینا خودش اعتیاد آوره و در نهایت معده و کبد میپوکه و وزن آدم کم میشه خ ...

آفرین.آره.شوهرمنم همین بود.خانومها هرکی از اینها تو خونه و جیب عزیزانش پیدامیکنه پیگیر باشه.خودتونو گول نزنید به حرفطرف هم اصلا اهمیت ندید.تا طرف نابود نشده دنبالش باشید.یاعلی

آفرین.آره.شوهرمنم همین بود.خانومها هرکی از اینها تو خونه و جیب عزیزانش پیدامیکنه پیگیر باشه.خودتونو ...

منکه دیگه حریف شوهرم نمیشم، سیگارم میکشه، اینم میخوره، میل جنسیشم کم شده خیلی، قبلا هرشب یا یه شب درمیون رابطه داشتیم بعد الان شده ماهی سه بار، مطمعنم میرسه به سالی یبار خخخ

ولی خب دیدم سلامتیش برای خودش اهمیت نداره پس سعی میکنم برا منم مهم نباشه چون خیلی ازش خاستم ترک کنه، شیش ساله دارم بهش میگم ولی گوش نمیده، دفعه آخری هفته پیش بود، گفتم ترک نکن به جهنم فوقش میمیری راحت میشم

منکه دیگه حریف شوهرم نمیشم، سیگارم میکشه، اینم میخوره، میل جنسیشم کم شده خیلی، قبلا هرشب یا یه شب در ...

میدونم.تجربه کردم همشو.منم گفتم به جهنم ولی دیدم به آخرین حدش رسیدو تو این دنیانیست.افتادم دنبال کارش.باید به اون عجزو ناتوانیش برسن تا تسلیم بشن.بازم قبول نمیکرد!!!برادرش حالشو گرفت اینم کوتاه اومد.تاوقتی سرپاست زیر بار نخواهد رفت😒

میدونم.تجربه کردم همشو.منم گفتم به جهنم ولی دیدم به آخرین حدش رسیدو تو این دنیانیست.افتادم دنبال کار ...

دقیقا منم منتظرم به اونجا برسه، از خدامه، چون خیلی ادعاش میشه و حرف هیچکسو قبول نداره

دقیقا منم منتظرم به اونجا برسه، از خدامه، چون خیلی ادعاش میشه و حرف هیچکسو قبول نداره

خدا بزرگه.راه سختی درپیش داری.امیدتو از دست نده.برات آرزوی بهترینهارو دارم.☺

گرفتار چی؟؟؟

گفتی قرص داشتم استفاده کردم نمیدونستم چی به چی هستن.

گفتی قرص داشتم استفاده کردم نمیدونستم چی به چی هستن.

من التهاب عصب داشتم و ی سری قرص خارجی گرفتم که دونه ای بود بدون بسته بندی ،التهابم چند ماه خوب شد و دوباره بعد عود کرد و داروها یادم رفته بود که کدوم به کدومه و باید چند تا بخورم بردم داروساز مشخص کرد.وگرنه منظورم نبود که مخدر و در جواب استارتر گفتم اگه میخوای کنجکاویت برطرف بشه ببر پیش داروساز اون بهتر کمکت میکنه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
من التهاب عصب داشتم و ی سری قرص خارجی گرفتم که دونه ای بود بدون بسته بندی ،التهابم چند ماه خوب شد و ...

آها😄😄ببخشید.عذرمیخوام.سوء تفاهم شد.ولی اون کپسولها یه سری عوارض داره که از حالات همسرش میتونه حدس بزنه که کپسواله چیه.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز