2789
عنوان

این قرص چیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28319 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط ترک اعتیاد،کپسول گیاهی دتا هندی

شوهرت بهت تمام داستانو نگفته، اینا خودش اعتیاد آوره و در نهایت معده و کبد میپوکه و وزن آدم کم میشه خواب آشفته میشه، دقیقا عین معتادا

متادونم ی ذره بزرگ تر از ال دیه اما اونی ک تومیگی فک کنم تاخیریه🤦‍♀️😁

شوهرم میل جنسیش صفره ما از عید رابطه نداشتیم پس واسه چی از این قرصا میخوره

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستید؟
اخه شوهر من خیلی میل جنسیش پایینه ما تازه ازدواج کردیم ولی از عید رابطه نداشتیم پس واسه چی از این قر ...

جدی میگی چند وقته ازدواج کردی ...نمیخام ناراحتت کنم ولی حتما ببرش دکتر مراقبش باش خاهرم

اوایل به اسم تأخیری میخرید ، اما بعد از یکسال دیگه بهشون معتاد شد چون داخلش مخدرم داره، هر چقدرم بهش ...

نه عزیزم این اصلا تاخیری نیست ترک اعتیاده من شوهرم هم عطاری داره هم کمپ ترک اعتیاد دیگه مطمئنم به این چیزا

اخه شوهر من خیلی میل جنسیش پایینه ما تازه ازدواج کردیم ولی از عید رابطه نداشتیم پس واسه چی از این قر ...

اعتیاد عزیزم، اعتیاد، شوهر من چندین ساله مصرف میکنه منم نتونستم جلوشو بگیرم پس گفتم انقدر بخور تا بمیری از دستت راحت شم، والا

واسه  چی میخورد از اینا؟

میگفت تاخیریه.دستسازه.توش چندمدل مواد داره.شوهرمن بهش اعتیاد پیداکرد رسید به روزی ۶ تا.درحدی رسید که همش تو چرت بود.دیگه همه فهمیده بودن چشه.سر سفره سرش میومدتوبشقاب.یهومیدیم لب پنجره درحالت ایستاده خوابش برده.خیلی وحشتناک بود.بردیم کمپ ترک کرد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اونا قرص ب ۲ عزیزم یا متادون ۲۰

ولی همش یبار تو جیبش دیدم بعد معتادم نیست شوهرم  نشون هر کی هم دادم نفهمید قرص چیه حتی نشون یه معتادم دادم منم کلا بیخیالش شدم ولی الان یادم اومد باز

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
شوهرت بهت تمام داستانو نگفته، اینا خودش اعتیاد آوره و در نهایت معده و کبد میپوکه و وزن آدم کم میشه خ ...

عزیزم بستگی به این داره که اون آدم خودش چیزی توش قاطی کنه یا نه اره خیلی از عطاریا واسه اینکه مشتریشون دائم بشه قرص توش قاطی میکنن که اعتیاد آور بشه بستگی به مغازه و فروشنده داره

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز