2777
2789
عنوان

تارا+ واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 154552 بازدید | 1207 پست

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_سی و دوم- بخش نهم 

گفتم : بیا مامان جون ببخشید حالم خوب نیست تو رو خدا  یکم ملاحظه کنین ...

من اصلا باور نمی کنم اون رفته باشه ؛ شاید یک جایی خودشو قایم کرده ..نمیشه ؟

گفت : والله فکر نکنم ؛ امیر فائزه خانم برای من مفصل تعریف کرد این طور که معلومه واقعا رفته ....

همراه مامان از پله های رفتم بالا به طرف اتاق نوزادان ..

پرستاری که منو می شناخت تا منو دید گفت : شما کجا بودین عجب بابای بی وفایی ..هیچ خبر دارین دخترتون حالش خوبه ؟ 

سه روزه به مادرش زنگ می زنیم جواب  نمیده الانم که خاموشه ..شماره ی شما رو هم نداشتیم ..اونطوری که شما نگرانش بودین اصلا فکرشم نمی کردیم یک مرتبه تنهاش بزارین و برین ...

گفتم : حالش خوبه منظورتون اینکه زنده میمونه ؟

گفت : منظورم اینه که می تونین ببرینش خونه  ..الان میگم حاضرش کنن ...

و راه افتاد به طرف اتاق نوزادان و ما هم دنبالش ؛؛  ادامه داد به مادر بزرگش زنگ زدیم گفت به من مربوط نیست ..

به خدا فکر کردیم بچه رو دستمون مونده ..

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_سی و دوم- بخش دهم 

گفتم :..ولی اون بچه که خیلی کوچیکه ..دیگه دستگاه لازم نداره ؟ چطوری ببریمش ..

با یک خنده برگشت طرف منو گفت : نگران نباشین زود بزرگ میشه ....راستی نگفتین شما که همش پشت شیشه بودین چی شد یک مرتبه غیبتون زد ؟ 

گفتم : کاری برام پیش اومده بود ...

پشت در که رسید گفت شما اینجا بمونین من الان میارمش ..

مامان هاج و واج به من نگاه می کرد ولی جرات حرف زدن نداشت ..در واقع خودمم نمی دونستم دارم چیکار می کنم ...

همینطور بهم نگاه کردم ..نگاهی بلاتکلیف که هیچ معنایی نداشت ...

مدتی بعد بچه رو آوردن لای یک پتو که مال بیمارستان بود..از مامان پرسید شما هم مادر بزرگش هستین ؟

مامان با تردید سرشو به علامت مثبت تکون داد ....

من دستم رو بردم جلو و بچه رو گذاشت توی بغلم و گفت : نمی فهمم هنوز وسایل این بچه رو کسی نیاورده ....چرا؟ چون طفلک زود به دنیا اومده ؟ 

حد اقل یک ساک براش میاوردین .

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_سی و دوم- بخش یازدهم 

مامان آروم دستشو آورد جلو و پتو رو از روی صورت اون پس کرد و گفت : ای خدا این چقدر ریزه میزه اس ,, 

امیر با این می خوای چیکار کنی پسر جان ؟ ..با همه ی کوچکی که داشت چشمش باز بود مثل ستاره به من چشمک می زد .و نوک زبونشو به علامت مکیدن حرکت می داد ..

حال عجیبی بهم دست داد ..من این بچه رو جدا از هر کسی دوست داشتم  ..

اونقدر کوچک بود که نمی شد لباس تنش کرد و اونو لای پنبه  پیچیده بودن ..وزنی نداشت شاید وزن  پتو از اون بیشتر بود ...

پرستار گفت : با من بیاین که بچه رو تحویل گرفتین  امضاء کنین ....

بعد یک بسته به ما داد و گفت :  اینا چیزایی که لازم داره پستونک و شیشه ی مخصوص و بدن شور و پوشک سایز خودش از این به بعد از اینا بخرین ...

دقت کنین پنبه باید مواد نداشته باشه و حتما  استریل باشه .....

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_سی و دوم- بخش دوازدهم

پرستار می گفت و مامان گوش می داد ..ولی ذهن من جای دیگه ای بود .. 

خیلی دلم می خواست و نقشه ها  کشیده بودم برای روزی که با لاکو بچه رو از بیمارستان ببریم ...و حالا ...من بودم اون .  

بعد برای تسویه حساب بچه رو دادم به مامان و رفتم ...

سیصد تومن هم به ما برگردوندن  با گواهی تولد..وقتی ازم پرسید نام ؟بی اختیار  گفتم : ساره ...

انگار کسی از قبل اسم اونو به من گفته بود ....و  گواهی تولدش  ..ساره .....متولد بیست و چهارم اسفند 1382  نام پدر امیر رضا و نام مادر سوگند ... 

مامان با اعتراض گفت : ببین تو رو خدا براش اسم هم گذاشته ...

امیر ..امیر جان تو روبه اون خدا به من رحم کن؛؛  چی داری میگی ؟ عاقل شو پسر جان به حرفم گوش کن ...

ببریم بدیم به فائزه خانم و بریم چرا برای خودت درد سر درست می کنی ؟ بچه مردم رو چرا به اسم خودت می کنی ؟ .....امیر ؟ امیر کجا میری گوش کن به حرفم ...

این کارو نکن مادر این بچه فردا هزار تا مدعی پیدا می کنه .....

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_سی و دوم- بخش سیزدهم 

گفتم میشه شما حرف نزنین  ...

و دوباره برگشتم پیش پرستار و پرسیدم :  اشکالی نداره ما باید بریم انزلی برای بچه اتفاقی نمی افته ؟

پرستار گفت : توی جاده ؟ مجبورین برین ؟

گفتم:  بله مجبوریم ...

گفت : والله براش که زیاد خوب نیست ..ولی بچه ی قوی و سر حالیه ..پس لطفا خیلی آهسته برین و هر پنجاه کیلومتر ده دقیقه نگه دارین ...

زیاد نزارین ماشین بالا و پایین بشه ... روی صندلی نزاریش توی بغلتون باشه که زیاد تکون نخوره ....

مامان سکوت کرده بود ولی از همه ی سلول های بدنش نارضایتی می بارید  وقتی توی ماشین نشستیم  ..

گفت : ای خدا منو بکش ؛؛ آخه مُردم از دست تو؛؛  معلوم هست چیکار داری می کنی ؟ ..

دستم رو گرفتم جلوی صورتشو و گفتم : تا انزلی بیارش بعد از خونه ی شما میرم ولی این بچه رو ول نمی کنم به امان خدا ..مامان یک کلام به صد کلام من ...این ..بچه رو ..ول ..نمی ..کنم ...روشنه ؟ 

حالا اگر اجازه بدین می خوام زنگ بزنم ... 

شماره خونه ی لاکو رو گرفتم و  گفتم :فائزه خانم  به لاکو بگو من بچه رو بردم پیش خودم نگرانش نباشه ...و گوشی رو قطع کردم و راه افتادم ...

داستان #لاکو 🌱❤️

#قسمت_سی و دوم- بخش چهاردهم

سر راه نسخه ای که براش داده بودن رو هم گرفتم و پرسون پرسون آدرس  یک مرکز خرید توی اکباتان رو بهم دادن  که وسایل نوزاد داشت یک ساک خریدم و ...

آروم گذاشتمش توی اون و دادم بغل مامان که همینطور بغض کرده؛  نشسته بود ...

نه تنها اون منم از بابا می ترسیدم اما حاضر بودم به خاطر اون بچه هر سختی رو تحمل کنم ...و راه افتام طرف  انزلی ..

با دلی شکسته و خون شده ...

دیگه امیدی برام نمونده بود ...

از نزدیک رشت بارون تندی گرفت تا در خونه پا به پای آسمون اشک ریختم ...

گاهی به مامان نگاه می کردم اونم حال و هوای بارونی داشت ...

دلم براش سوخت اون مادرم بود ..عزیزم بود ..

کسی که تا پای جونش برای من ایستاده بود.....

ادامه دارد 

فردا قسمت آخر

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

امیره بی تربیت😒

چرا 😂

آخی الهیییییی یعنی الان ساره۱۶سال سن داره؟

اره منم اتفاقا سنش و حساب میکردم 

به خاطر یه دختر تو رو مامانش ایستاده بی ادبی میکنه😂😂

اره بی ادب 🤣

به خاطر یه دختر تو رو مامانش ایستاده بی ادبی میکنه😂😂

پسرا همشون همینن یکیشو دارم خودم 😩

شاید سنگدل به نظر بیام‌ ولی کاش اون بچه زنده نمیموند وقتی کسی نمیخواستش  وامیر هم کار خوبی نکر ...

نه عزیزم اصلا سنگدل نیستی اگه منم جای مادر امیر بودم‌نمی خواستم بچم همچین کاری کنه ولی همیشه حکمت خدا بالاتر از هر چیزی و باور ماست 

پسرا همشون همینن یکیشو دارم خودم 😩

ان شاالله خدا حفظش کنه و دامادی و خوشبختیشو ببینی

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙
ان شاالله خدا حفظش کنه و دامادی و خوشبختیشو ببینی

قربونت برم عزیزم 😘