2777
2789
عنوان

اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 38 پست
اصلا یه تومن جریمه . یه زمانی پای ناموس مردا جون و خون دادن . بی غیرت وسط راه تو بزرگراه دختر مردم ر ...

والا دخترامونم اون زمان غیرت داشتن پای نامحرم میومد وسط جونشونو واسه حیاشون میدادن بیشتر  دخترای الان علاقه ای به ناموس کسی بودن ندارن انگار، وگرنه خودشم رعایت میکرد واسه چی روسریش رو برداشته اونا خون دادن که حیای دخترامون پایمال نشه چرا همیشه باید یه طرف ماجرارو مقصر دونست!! 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا یه تومن جریمه . یه زمانی پای ناموس مردا جون و خون دادن . بی غیرت وسط راه تو بزرگراه دختر مردم ر ...

حرفتون بی منطقه واقعا  

دختره کار غلطی کرده این همه جبهه گیری نداره

حالا با تقدیر و تشکر از راننده اسنپ موافق نیستم ولی دیگ جریمه اشو چراباید بده اخه مگه نصف شب تو بیابون گیر کرده بوده   اون خونی هم ک میگید پای ناموس رفت بخاطر حجاب بودا

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
دوستان بزنبن گوگل فیلمش هست مصاحبه شبکه ۳ تلوزیون با آقای راننده چقدرم متشخص هستن همه رو توضیح دادن ...

بنده خدا میگه بهشون گفتم اجازه بدین بر گردونم درب منزل، ولی

پیاده شده

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔
پیاده نمیکرد 200 جریمه میشد  بعدشم بهتر نیست تو مکان عمومی به قانونای عمومی احترام گذاشت!!؟&nb ...

راننده تو صحبتاش گفته  از اول که سوار ماشینم شد روسری سرش نبود 

پس اگه خلاف قوانین بود کارش میتونست  همون موقع سوارش نکنه  نه اینکه ببره  بعد وسط راه  پیاده ش کنه ... 

من از هیچکدوم دفاع نمیکنم ولی اگه شما میگین چون خلاف قوانین بود پیاده ش کرد   از همون اول بدون روسری سوارش کرد  بهتر نبود همون اول بهش میگفت  تا اینکه ناموس مردم رو بین راه پیاده کنه ؟ 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز