2777
2789
عنوان

اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 38 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ول کنید بابا واسه این چیزا فوری ملت گارد میگیرن اصلا هم از اصل قضیه واقعا خبر ندارن ولی وقتی چیزی گرون میشه میگیم تحریم کنین نخرین تا ارزون شه بدتر انگار میرن غارت بیشترین حد ممکن رو میخرن! 😒😒😒

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

به فرض هم یکی اینکارو کرده باشه  در اصل کار خانم بد بوده بماند  فوقش مقصرم اقا باشه  چ ربطی به کل سیستم اسنپ کشور داره که خیلیها باهاش کار میکنن

بخاطر بدحجابیم باید بقیه تاوان بدن

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔
نمیدونم چی شده چنجا تو اینستا زده بود تحریم کنید اسنپو

اون خانوم فقط حجابشو رعایت نکرد۶ یا اتفاق دیگه ای افتاده که پیاده ش کرده ؟ 

اگه فقط بخاطر حجاب بوده واقعا راننده بی شخصیتی بوده 

ولی اگه اتفاق دیگه ای بوده و راننده دختره رو پیاده کرده قضاوت نمیکنم 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

من دفاعی از کار دختره نمیکنم ولی راننده خیلی بی غیرت بوده واسه بیست تومن جریمه دختر وسط راه پیاده کرده. زن و دختر خودش بود همچین میکرد. یه زمانی مردا خون دادن پای ناموس الان واسه دو زار پول با بی حرمتی پیاده میکنن

حلال مشکلات پوله
اون خانوم فقط حجابشو رعایت نکرد۶ یا اتفاق دیگه ای افتاده که پیاده ش کرده ؟  اگه فقط بخاطر حجاب ...

پیاده نمیکرد 200 جریمه میشد 

بعدشم بهتر نیست تو مکان عمومی به قانونای عمومی احترام گذاشت!!؟ 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من دفاعی از کار دختره نمیکنم ولی راننده خیلی بی غیرت بوده واسه بیست تومن جریمه دختر وسط راه پیاده کر ...

خود اون خانم اگر براش مهم بود رعایت میکرد  چطور حیا نداره عیب نداده براش مهم نبوده لابد  بهش گفته حتما منو جریمه میکنن مجبورم پیاده کنم 

میخواست رعایت کنه

پیاده نمیکرد 200 جریمه میشد  بعدشم بهتر نیست تو مکان عمومی به قانونای عمومی احترام گذاشت!!؟&nb ...

اصلا یه تومن جریمه . یه زمانی پای ناموس مردا جون و خون دادن . بی غیرت وسط راه تو بزرگراه دختر مردم رو پیاده کرده. وسط راه بلایی سر دختر میومد یه موتوری چیزی میزد اسنپ چطور جوابگو بود

حلال مشکلات پوله
براى يه دستمال ،قيطريه رو آتيش ميزنن  يكى يه كارى كرده كلى ادم از نون خوردن ميفتن

قیطریه  چرا حالا 😁😁😁😁😁

اسکندریه بودا

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
پیاده نمیکرد 200 جریمه میشد  بعدشم بهتر نیست تو مکان عمومی به قانونای عمومی احترام گذاشت!!؟&nb ...

دقیقا

واقعا۲۰۰ تومممن؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز