2777
2789
عنوان

نا امیدم ...

82 بازدید | 10 پست

یه روزایی بود توی کودکی و نوجوانی داشتن امروزم آرزوم بود ،یه زندگی پر از رفاه ...یه خانواده شوهر با فرهنگ و بااخلاق...شرایط تحصیل و مهاجرت و پیشرفت ...یه شوهر عاشق که حواسش بهت باشه ...اونروزها که همچین روزی آرزوم بود هیچ کدومو اینارو نداشتم ولی بجاش یه امیدی داشتم که انگاری میتونسم دنیارو فتح کنم  چه ذوق وشوقی داشتم ...کار میکردم درس میخوندم ...پر از انرژی بودم ولی الان چی ...همه اینارو دارم دیگه امیدی ندارم مث یه پرندم که پر پروازمو بریده باشن و افتاده باشم یه گوشه ..الان میفهمم زندگی رسیدن به هدف نیس زندگی همون مسیری هس که داری تلاش میکنی برا هدفهات...

الان هم شوهر خوب داری هم زندگی خوب ولی امید نداری؟

برو روانشناس

این نمونه بارز اینه که میگن خوشی زده زیر دلت

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر خوب درآمد خوب زندگی آروم ولی دیگه اون ذوق و شوق دوران مجردیمو ندارم همه چی با ازدواجم تموم شد ا ...

شاید هورمون شادی ترشح نمیشه تا حالا قرص نخوردین روانپزشک نرفتین؟

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
نه ولی مخوام برم روانشناس پیش دکتر بهزاد چاووشی شما میشناسیدش؟یا اصلا روانشناس خوب سراغ دارید؟

نه والا عزیزم البته اینم بگم بی کاری شادی رو از ادم میگیره نمیتونی بری سر کار ؟ بچه نداری؟

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز