سلام دوست جونا . خوبییییییییید؟ خوشحالم که دارید ادامه می دید . این خیلی خوبه . منم امروز با کلی ذوق و شوق بیدار شدم و خودم و کشیدم باورم نمی شد . سری آخر که گفتم 300 تا اضافه کردم شده بودم 300/83 و امروز 600/82 خیلی خیلی خوشحال شدم و مصمم تر برای ادامه رژیم . راستش دیروز اصلا"گشنه ام نشد یعنی جور نبود که اذیت بشم . شوهر منم همش داره غر می زنه و می گه من راضی نیستم . اما بهش گفتم فقط پنج روزه و اینکه از فردا دیگه رژیمم خوب می شه یعنی فردا نصف مرغ دارم و روز بعدشم نیم کیلو گوشت . فقط همین دوروز اولش خیلی سخته . از شانس منم دیروز همش بیرون بودیم . منم اگه بگم ضعف دارم و بیحالم که دیگه هیچ دوباره غر غر شروع می شه . واسه همین صبح ناشتا یه مولتی خوردم و عصر هم یه دونه دیگه خدارو شکر خوب بودم .
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
مبارک باشه فرناز جونم میگم دستور رژیمت رو دیدم حواست باشه اگه گوشت گوساله عادت نداری حتما زنجبیل و گرمی فراوون باهاش استفاده کن مواظب خودت باش راستی منم طاقت نیاوردم الان خودم رو کشیدم 70.300 بودم خدا رو شکر با اینکه خیلی پرخوری کرده بودم ولی باز هم کم شدم
زیبا جون اگه زیاد خوردی به جاش فعالیت کن برقص برو پیاده روی تو که نی نی نداری راحت میتونی وقت بزاری حتما ورزش کن یه ساعت پیاده روی کنی 300-400 کالری میسوزه جبران میشه ها
سلام شبنم جون فکرکنم من رو فراموش کردید تو صفحات23 و24 براتون پست گذاشتم . چندروزی خونه نبودم ولی سعی کردم رژیم رو رعایت کنم.لطفا من رو هم به لیست تون اضافه کنید
تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافریست راهرو گر صد هـــــنر دارد توکل بایدش
سلام سلام . اول از همه به افتخار شبنم جون یه کف مرتب . هورااااااااااااااااااااااااا دیگه چیزی نمونده ها فقط دو کیلو دیگه آفرین خانمی حسابی برات خوشحالم .
مرسی فرناز جونم این به خاطر دوستهای خوبی مثل شماست امیدوارم هممون به وزن دلخواهمون برسیم
مامان بیتا جون ببخشید وزن امروزت رو هم وارد کن نام............... قد .........وزن1........7/3...... 21 /3........28/3..........4/4 ...........11/4..............وزن هدف
سلام بچه ها الناز جونم مبارک باشه همینطوری ادامه بده این مردها همش اعصاب خورد میکنن تو به روی خودت نیار میگذره فقط حرص نخور نام.............. قد .........وزن1........7/3...... 21 /3........28/3..........4/4 ...........11/4..............وزن هدف
سلام سلام . وای بچه ها اینقدر ناراحتم که نگو . صبح خودمو کشیدم دیدم شدن 6/81 یعنی 200 گرم زیادتر از دیروز نمی دونم دارم دوباره پری می شم یا نه . در هر حال که ضد حال بدی خوردم امروز .