2777
2789
سلاااااااااااااام خوبید دوست جونا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینم کالری های 90/04/12

صبحانه : 30 گرم نان + پنیر + چای تلخ = 150

ناهار : 1/5 کفگیر برنج + یک کاسه کوچک خورشت قرمه سبزی = 500

شام : 60 گرم نان +یک تکه کوکو مرغ = 400

میان وعده : خربرزه = 100

جمعاً : 1150 کالری
سلام خانوما...منم دارم سعی میکنم یه کمی لاغر بشم...قد 156...وزن 60....کالری دریافتیم رو حساب کردم شده 1905 بخاطر اینکه هم کارای خونه دارم و هم ورزش سبک میکنم هرروز....ولی اگر بخوام هفته ای یک کیلو کم کنم که باید 905 کالری بگیرم که زیر 1000 تا میشه...بارها از متخصصای تغذیه شنیدم زیر 1000 نباید بگیرید که اصلا خوب نیست....میشه اگر اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید؟ مرسی ازتون...فرنازی چطوری دوست جونم؟ مامان تا الان 3 کیلو کم کرده با اون رژیمت ....بوسسسس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مامان شبی جون
من باید بگم بعد از یه مسافرت طولانی و بعد از اینکه شدم 57.5 یعنی با عرض شرمندگی نیم کیلو هم اضافه کردم ،برگشتمکاش میتونستم یه برنامه ی غذایی داشته باشم که کالری روزانه رو خودش برای هر وعده مشخص کرده باشه اگه تو این مورد بتونی کمکم کنی خیلی ممنون میشم
سلام دوست جونا خوبید این سایت دیگه دیوونم کرده 1000 تا پست گذاشتم همش error میده
نسیم جون شما کالری رو بیشتر کن به حاش ورزش کن راشین جان صفحه اول یه سری از غذاها با کالری هاش هست
امیدوارم اینبار دیگه پست من بیاد

راستی دیروز 1250 کالری
پریروز 1100 کالری
سلاااااااااااااام خوبید دوست جونا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینم کالری های 90/04/132

صبحانه : 30 گرم نان + پنیر + چای تلخ = 150

شام : 2 کفگیر برنج + 50 گرم گوشت = 700

میان وعده : یک کاسه آلبالو = 200

جمعاً : 1050 کالر
سلااااااااااااام دوست جونا

اینم کالری 90/04/15

صبحانه : یک برش پیتزا = 150

ناهار: 1 کفگیر برنج + 3 قاشق خورشت قیمه = 400

شام : 100گرم مرغ + سیب زمینی سرخ شده + 1 کاسه ماست+ 60 گرم نان = 700

میان وعده : یک عدد شکلات + یک عدد شرینی+ 2 برش خربزه = 300

جمعاً : 1550 کالری

وای کوفت بخورم چقدر زیاد شد . کارد به این شکم لعنتی

وای سلام اینگار دوباره سایت باز شد هورا
این روزا عدت شدم حام خیی بد شده تزه فهمیدم چقدر بدنم ضعیف شده پاهم می لرزه وزن جدیدم هم 70 شده اما تصمیم دارم تا 7 روز رژیمو و کنم آخه خیلی بدنم لرزش داره نمی دونم چرا راستی دخترمو حدود 10 روزه از شیرخودم گرفتم
سلام به دوستای عزیزم.الان همینطوری با ناامیدی زدم و دیدم سایت باز شد!!!!!!!!!!!!!!!خوشحالم که دوباره سایت درست شده... من یه مدت نبودم وقتی اومدم دیدم سایت خرابه و باز نمیشه..... شرمنده واسه غیبتام....وزنم تا 79 اومد پایین ولی متاسفانه دوباره رفته بالا و فعلا هم پریم ولی دوباره از فردا میام کالریهامو اعلام میکنم
شبنم جون تبریک تو از همه ما بهتر و بیشتر وزن کم کردی و از همه منظم تری آفریننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
سلام آخ جون سایت درست شد
دلم براتون خیلی تنگ شده بود بچه ها
خوبید؟ من شدم 69 کیلو از هفته پیش ولی این یه هفته ثابتم از فردا دوباره شروع میکنم امیدوارم همه بیایید و خوب هم وزن کم کنید
سلام بچهها خوبید

اگه میشه منم میخوام با شما باشم یه ماهه که وزنم ثابت مونده قدم 165وزنم 65 کیلو میخوام بشم 60 ولی لامصب یک گرم کم نمیشه

شما برنامه اتون فقط کالری شماری هست؟من روزی 40 دقیقه تردمیل با سرعت بالا میرم