2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام دوستان کسی میدونی کالری سالاد الویه بدون سس چقدره؟
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  
سلام دوستای عزیزم اینم کالری 21/02/90 صبحانه : یک لیوان چای + 1 عدد بیسکوییت ساقه طلایی = 25 ناها ...

خانمی بیسکویت ساقه طلایی هر یه قرصش ۶۰کالری هست

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤

سلام

این سایت هم یکی از سایت های خیلی خوب تجویز رژیم آنلاین هست. سایت rejimfit   که هم با دامنه .com و هم .ir  در دسترس هست. 

رژیمش خیلی خوبه. بعد از تجویز رژیم هم میشه همه چیز رو مطابق میل خودتون تغییر بدین. هر روز هم براتون پیامک میفرسته و انگیزتونو بالا میبره.

من با کالری  شماری معده ام داغون  شد وزنمم برگشت ی دوره دوماهه ازخانم ساداتیان گرفتم  کارشون عاایه سالم خوری مطابق سفره سخت نبود اشتهام کم شد گرسنگی نداشتم ورزش هوازی هم   نوشت توخونه انجام میدادم دوماهه  کلا 90گرفت  هرروزپیگیرم بود 

ایدی تل گرامشون دارم PPPPP_e@

سلام دوستای گلم . خوبیییییییییییییییییید؟ وای من که خیلی خوشحالم چون احساس می کنم یه کمی جمع شدم . ح ...

واقعا لاغری خوبه منم یه هفته شروع کردم یک کیلو کم کردم سایز هم کم کردم معده ام هم عادت کرده به کم خوردن خیلی حس خوبی دارم لباس  هام گشادشده توتنم شکمم رفته تو دیگه رژیم رو رها نمیکنم تا به وزن مورد نظرم برسم هر روز هم ورزش میکنم

خدایا خودت کمک کن