2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قنادی بهتره.

خیاطی ریزه کاری داره باید استاد کارت رو ببیننه و ایرادش رو بگیره. به نظر من مجازیش نمیتونه کامل باشه.

تدریس خصوصی و نیمه خصوصی گرامر زبان انگلیسی به صورت آنلاین

ولی من دیدم کسایی که قنادی خوب یاد میدن

حس میکنم آدم مجازی درست حسابی یاد نمیگیره

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

قنادی بهتره.خیاطی ریزه کاری داره باید استاد کارت رو ببیننه و ایرادش رو بگیره. به نظر من مجازیش نمیتو ...

واقعیت اینکه من خودم قنادی مجازی شرکت کردم خیلی خوب یاد گرفتم و خیاطی هم بلدم

میخواستم بدونم کدومو آموزش بدم. بین دوراهی موندم

من خدا را دارم❤️

واقعیت اینکه من خودم قنادی مجازی شرکت کردم خیلی خوب یاد گرفتم و خیاطی هم بلدممیخواستم بدونم کدومو آ ...

میگم دیگه. خیاطی ریزه کاری و ظرافت داره. برای کسی که هیچی از خیاطی نمیدونه آموزش مجازی جواب گو نیست. باید جلو چشم استاد باشه، باید بتونه کار استاد رو نگاه کنه. باید ایراد کارش گرفته بشه. مجازی آموزش دادن خیاطی به نظرم نمیتونه کامل باشه.

ولی این طور هم نیست که اصلا نشه هیچ آموزشی داد.

میگم دیگه. خیاطی ریزه کاری و ظرافت داره. برای کسی که هیچی از خیاطی نمیدونه آموزش مجازی جواب گو نیست. ...

آره ولی از یه نظر میگم مثلا بعضیا خیاطی دوست دارن ولی نمی تونن کلاس های گرون حضوری شرکت کنن بعد اگه بتونم خوب آموزش بدم خوب خیلی طرفدار پیدا میکنه

من خدا را دارم❤️

آره ولی از یه نظر میگم مثلا بعضیا خیاطی دوست دارن ولی نمی تونن کلاس های گرون حضوری شرکت کنن بعد اگه ...

بله، خوبه.

ولی نسبت به قنادی که با پیمانه و وزن و اندازه سر و کار داره، آموزش خیاطی دشوارتره و شاید هیچ وقت اون حق مطلب ادا نشه به صورت مجازی.