من دو ساله ازدواج کردم ولی هنوز دخترم..ینی هربار میخایم رابطه داشته باشیم دردشو نمیتونم تحمل کنم.به قدری شدیده که اشکم در میاد...اصلا دخول نداشتیم تا حالا...کسی هس مث من بوده باشه؟
آره عزیزم منم مثل تو بودم دو سال طول کشید ترس هم نداشتم ها ولی تو نمی رفت شایدم ما ناشی بودیم خیلی ض ...
۲ سال 😁😁من مشکل شبیه شما داشتم منتها ۳ روز طول کشید
ولی خونریزی وحشتناک داشتم
رفتم شبونه بیمارستان کار ب بخیه رسید
گفت رگ پاره شده
خلاصه مردمممم ۲۰ روز تمام برای نشستن مشکل داشتم
بعد یکماه هم رابطه مون نثل مابقی زن و شوهرا شد
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بدترین نوع پرده بکارت داشتم جوری ک دکتر زنان گفت ک باید با عنل برداشته بشه چون لایه اش ضخی ...
والا همه اولین بار دردشو تحمل کردن حل شده همه هم میترسن توی اولین رابطشون
من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
اون داخل پرده هست یا بنر که طوریش نمیشه😐 شوهر من بود تا حالا با میخ سوراخش کرده بود😐تا ۱۰روز بعد ...
همسر من میگفت دیواره ن پرده بعد هرهر میخندیدم 😁😁
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس " ببین ننه..... نیشونی این حکمت و بده برم در خونش بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢 خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤ درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤ پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
من اون زمان نفهمیدم ولی منم مشکل داشتم ولی خفیف بوده یجوری قفل میشدم باید کلی همسرم باهام حرف میزد آرامش میداد بعدش درس میشد جالبه تا دوسال بعدش ادامه داشت این برا من😐