2777
2789
عنوان

رابطه جنسی خیلی خیلی دردناک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 107482 بازدید | 161 پست

پرنسای عزیز من سه سال و نیمه ازدواج کردم و کل سال اول رو درگیر این جریان بودم طوریکه بزرگترین آرزوم شده بود دخول🤪

ولی همیشه با انگشت خودم تمرین میکردم و بعد که انگشتم وارد شد از وسایل بزرگتر از انگشت(باید کاندوم بکشی سر وسیله ای که میخوای که تمیز باشه) استفاده میکردم و هربار همسرم یه سانت یا حتی نیم سانت بیشتر میفرستاد داخل

تا آخرش بعد از یه سال،شایدم بیشتر، یه بار که خارش شدیدی داشتم و دلم میخواست فقط یه چیزی منو بخارونه! خودمو شل کردم و کامل رفت تو... 

هنوزم بعد از سه سال موقع رابطه اذیت میشم چون خیلی تنگم ولی دردش برای همه قابل تحمله

بزرگش نکن! تو ام یه روزی به مشکل امروزت میخندی و بقیه رو نصیحت میکنی به امید خدا 😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بگی چیکار کردی که مشکلت حل شد ؟؟

ژل لوبریکانت تهیه کنین از داروخونه...روان کننده ست...سعی کنین یکم با حوصله انجامش بدین...یعنی کم کم اجازه بدین ریلکس بشه بدنتون...

عزیزم میشه بگی چیکار کردی که مشکلت حل شد ؟؟

سلام..منم همینجوری بودم ..خیلی درد داشتم.. خیلی وقتا تحمل می کردم و واقعا اذیت می شدم به شدت.. بعضی وقتا وسط رابطه گریه می کردم شوهرم بنده خدا دلش میسوخت بیخیال میشد.. حتی یه بار نزدیک یه سال سلام علیک خصوصی نداشتیم.. من از سردی بدنم بود.. دمنوشای گرم اسطوخودوس خیلی کمک کرد..هر روز بادکش شکم و کمر انجام می دادم.. خیلی راحت تر شد ولی بازم درد داشت..این اواخر بعد ۶ سال داریم روغن زیتون میزنیم.. یعنی باید هر دو نفر بزنن به خصوص شوهره حتما..خیلی راحته..یعنی تازه می فهمم قضیه چیه😅..میگم ای خدا یعنی من ۶ سال الکی درد کشیدم..

ولی هر کسی فرق میکنه بدنش..حتما برید دکتر..به نظرم پیش یه طب سنتی مشهور برید..خیلی این چیزا رایجه درمان داره..واقعا راحت میشید..راحت که هیچ اصلا دفه ی بعد خودتون پیش قدم میشید😁😅

سلام..منم همینجوری بودم ..خیلی درد داشتم.. خیلی وقتا تحمل می کردم و واقعا اذیت می شدم به شدت.. بعضی ...

داروهای شیمیایی بالاخره عوارضشو داره ..طب سنتی اگه دکتر خوبی برید به نظرم بهتره

خب کسی که رابطه پر درد داشته به امید اینکه زخمش التیام پیدا کنه چون خواهر خیلی جمله دردناکی زدی وقتی شوهرت ناراحت شد پرسید به طرز پوششت  اعتراض کرد نباید با پول اون هرکار می کردی به هرحال  تحت تملک اونی 😒