2777
2789
عنوان

رابطه جنسی خیلی خیلی دردناک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 108117 بازدید | 161 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=92277953]چیکار کردی؟خوب شدی؟[/QUOTEدکتر معاینه کرد و گفت اصلا زخیم نیست از لحاظ ذهنی باید خود ...

متخصص زنان رفتی یا ماما

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
داره رو زندگیمون تاثیر میذاره...میترسم همسرم سرد بشه ازم

آره عزیزم منم مثل تو بودم دو سال طول کشید ترس هم نداشتم ها ولی تو نمی رفت شایدم ما ناشی بودیم خیلی ضخیم بود پرده دیگه رفتم دکتر تصمیم گرفتم جراحی کنم که با همت همسر راه باز شد .تامام

باید برم دکتر زنان؟؟بخدا اگ نرفتم واس اینه ک خجالت میکشم...من حتی جلو همسرم لباسم عوض نمیکنم...موقع امتحان رابطه هم پتو میکشم رو خودم...بعد برم اونجامو نشون دکتر بدم؟😢😭

یعنی تازه به فکر افتادی که شاید سرد بشه بیچاره چی کار کرده تو این دوسال ...یعنی شوهرت چیزی نمیگه خیلی عجبیه.

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
خوب الان که گرمه چه فایده ای داره؟ سرد شدن یا نشدن ایشون چه فرقی میکنه؟ به هرحال رابطه که ندارید.

شما چرا شمشیرتو از رو بستی واسه استارتر،،،😀 😀یه اختلاله،،خیلیا هم دارن،،،ولی قابل درمانه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یعنی شما هم درد دارین موقع رابطه ؟

ایشون مجردن

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
باید برم دکتر زنان؟؟بخدا اگ نرفتم واس اینه ک خجالت میکشم...من حتی جلو همسرم لباسم عوض نمیکنم...موقع ...

متولد ۷۸؟

خیلی کوچولویی

خجالت بی مورد اصلا خوب نیس

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...