2777
2789
عنوان

رابطه جنسی خیلی خیلی دردناک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 108069 بازدید | 161 پست
اصن تاثیر نداشته واسم..😢

از چی دکتر خجالت میکشی والا شوهر تو بوده تحمل کرده این دوسال خیلی ها تحمل نمیکنن میزنه به سرشون..

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید برم دکتر زنان؟؟بخدا اگ نرفتم واس اینه ک خجالت میکشم...من حتی جلو همسرم لباسم عوض نمیکنم...موقع ...

جلو همسرت لباس عوض نمیکنی   

ینی چی چطوری میشه؟

prove yourself to yourself not others
باید برم دکتر زنان؟؟بخدا اگ نرفتم واس اینه ک خجالت میکشم...من حتی جلو همسرم لباسم عوض نمیکنم...موقع ...

یعنی چی رو خودت کار کن وا ادم مریض میشه ممکنه بده دکتر زنان معاینه بشه همه ماهام بار اول دکتر رفتیم سخت بوده بعد عادی میشه ....بعدم یعنی جلو شورت لباس خواب نمیپوشی

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
😂😂

😂والا حالا شوهر من 🤧

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

😲😲😲عزیزم واقعا چطور از همسرت خجالت میکشی؟اصلا آدم مگه از شوهرشم خجالت میکشه😐

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

منم همین بودم اصلا وحشت داشتم تا یکسال بیشتر . قفل میشد پاهام .واژینسموس داری 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

هیچکس اینکارو دوس نداره ک خودشو به دکتر نشون بده عزیزم ولی گاهی شرایط ایجاب میکنه ،، هر دوتون حق دارین از هم لذت ببرین ،، پس نترس و خجالتم بذار کنار،،، خیلی راحت برو دکتر بذار مشکل برطرف شه ان شاءالله

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اون داخل پرده هست یا بنر که طوریش نمیشه😐

شوهر من بود تا حالا با میخ سوراخش کرده بود😐تا ۱۰روز بعد ازدواج دختر بودم دو سه بار منو برد دکتر صدتا ژل دادن تا به خواسته اش رسید

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

نه دیگه خجالت میکشی نشون نده شوهرت میره نشون کس دیگه ای میده....اگه زندگیتو دوست داری باید یه کاری کنی درسته زندگی همش رابطه جنسی نیست اما تکمیل کننده یه زندگی و پدید آورنده عشق واحساس

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

‌وا عزیزم یعنی چی ازدکترهم مگه آدم خجالت میکشه،حامله بشی میخوای چیکارکنی وتسه معاینه لگن اینا😐

خوب تحمل کن نمیخوای بمیری که؟ بیچاره شوهرت اینهمه خرج کرده باید ادای تو رو هم تحمل کنه. همه زنها چطو ...

مثه مادرشوهرا حرف زدی😁😀

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑