2777
2789
عنوان

رابطه جنسی خیلی خیلی دردناک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 107201 بازدید | 161 پست
😲😲😲عزیزم واقعا چطور از همسرت خجالت میکشی؟اصلا آدم مگه از شوهرشم خجالت میکشه😐

نمیدونم خودمم ازین وضعیت خسته شدم...همسرم خیلی مرده ک تحمل میکنه...دلم میسوزه واسش😔

باید برم دکتر زنان؟؟بخدا اگ نرفتم واس اینه ک خجالت میکشم...من حتی جلو همسرم لباسم عوض نمیکنم...موقع ...

شما خیلی خجالتی هستی یا من خیلی پروئم؟؟😁😁😁😁

بیچاره نامزدم😁😁😁

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من ۶ ماه بود ازدواج کرد بود نمیشد 

ژل رو یکی گفته بود بهش امتحان کردن همون بار اول جواب داد...

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

من بدترین نوع پرده بکارت داشتم 

جوری ک دکتر زنان گفت ک باید با عنل برداشته بشه چون لایه اش ضخیم هست و با رابطه جنسی با همسر از بین نمیره 

ولی من دوست نداشتم عمل کنم 

بعد ۳ روز ازدواج کردیم 

شما هم یکم تحمل کن 

اخه ۲ سال ؟اونم تازه میترسی سرد بشه ؟

باید روزی ۱۷ دفعه شوهرت ماچ کنی ک تا الان سرد نشده 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نمیدونم خودمم ازین وضعیت خسته شدم...همسرم خیلی مرده ک تحمل میکنه...دلم میسوزه واسش😔

وا دل سوزیو بزار کنار دیگه همین امروز برو یه دکتر شبم یه لباس خواب قشنگ بپوش برو پیش شوهرت اینطوری خودت زندگی خودتو نابود میکنی شوهرت خیلی مرد بوده تا الان خیانت نکرده بهت

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
اون داخل پرده هست یا بنر که طوریش نمیشه😐 شوهر من بود تا حالا با میخ سوراخش کرده بود😐تا ۱۰روز بعد ...

دمت گرم کلی خندیدم😂😂😂

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
روم نمیشه

عزیزم شما فکنم ی بیماری هست ب اسم فکر کنم واژینیسم ک ترس از دخول کامل ناخداگاه عظلات منقبض میشن واجازه دخول نمیدن ک همراه با دردم گاهی اوقات هست باید حتما حتما بری دکتر درمان بشی