* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون
سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .
۲۱از سن بلوغم رد شدم بخدا اونموقع تو اوج بلوغ صورتم یه دونه جوش نداشت عین اینه بود
چربی میخوری؟
مثلا صبحانه کره میخوری؟
یا تخمه میخوری؟
استرس زیاد داری؟
* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون
نه اینا اصلا نمیخورماسترس اره ولی انقد موثره ینی؟ خب استرس نمیتونم کنترل کنم چون تو برهه حساسی از زن ...
هرکسی استرس یه جوری تو بدنش خودشو نشون میده
مثلا من اسید معدم بالا میزنه
جوری که حاضر بودم صورتم جوش بزنه ولی معدم اونجوری نشه😑
کُنار به صورتت بزنن و سرم ویتامین c
این دوتا جلوی جوشای منو میگیره