2777
2789
عنوان

رابطه جنسی خیلی خیلی دردناک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 108069 بازدید | 161 پست
بعضیا واقعا اولین بارشون خیلی دردناک هست بعضیا اصلا دردی حس نمیکنم  متفاوته برای هر شخصی

آره باو بستگی به طرفین داره ولی والا انقدر که من سر شوهرم کرم میریختم اون کاری نمیکرد نمیدونم چجوریه ایشون میتونه انقدر خودشو نگه داره😐

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره باو بستگی به طرفین داره ولی والا انقدر که من سر شوهرم کرم میریختم اون کاری نمیکرد نمیدونم چجوریه ...

😁😁😁ادم از چیزی ک درد بهش نیده دوری میکنه 

کاملا طبیعی هست 

منم اون اوایل متنفر بودم فقط بخاطر همسرم و حفظ زندگیم چیزی نمیگفتم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
چه ژلی بود؟من بعد 6 سال هنوز درد دارم هر روان کننده ای هم استفاده میکنم بعد یه دیقه مثل چسب میشه بدت ...

والا فقط گفت ژل اسمش رو نگفت 

وای چرا!!!

روغن زیتون بزن خیلی خوبه مثله چسبم نمیشه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
دو سال زمان زیادیه،خیلی دوسال بعد ازدواجشون بچشون بغلشونه

منم دوسال نشده عروسی کردم پسرم یک سالشه

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    
من و شوهرم هر دو بچه مثبت بودیم و ناشی 

ما هم همینطور 

ولی دوران عقد یه جورایی حیامون ریخته بود 

مامانم قبل عروسی هم برده بودم دکتر زنان برای مشاوره 

خلاصه دکتر برام توضیح داد و منم کف دست شوی گذاشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
😁😁😁ادم از چیزی ک درد بهش نیده دوری میکنه  کاملا طبیعی هست  منم اون اوایل متنفر بودم ف ...

من نمیدونم چرا با این که سنم کم بود بدم نمیومد دلم میخواست تجربه اش کنم😂کلا همه مراحل زندگیم هول بودم ولی منم بعد عروسیم انقدر منو ترسونده بودن تا سه روز شوهرم باهام حرف میزد که قبول کنم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
😁😁😁ادم از چیزی ک درد بهش نیده دوری میکنه  کاملا طبیعی هست  منم اون اوایل متنفر بودم ف ...

دقیفا من قبل پسرم همش فراری بودگ اگه بگم بعد ۶ سال من علاقمند شدم به رابطه باورت میشه😐

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
الان من باید برم دکتر زنان؟و بگم مشکملو؟معاینه میکنه؟

به نظرم حتما برو و مشکلت بگو 

معاینه میکنه و یه سری ژل و پماد میده ک بعد از استفاده یه جورایی باعث تحریکت میشه و محیط لغزنده میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا فقط گفت ژل اسمش رو نگفت  وای چرا!!! روغن زیتون بزن خیلی خوبه مثله چسبم نمیشه

شنیدم روغن باعث عفونت میشه نمیدونم تا چه حد صحیحه

هیچوقتم با کسی راجع به این مسائل حرف نمیزنم که تجربشونو بدونم

من نمیدونم چرا با این که سنم کم بود بدم نمیومد دلم میخواست تجربه اش کنم😂کلا همه مراحل زندگیم هول بو ...

😂😂😂هول کی بودی تو 

اره منم استرس بقیه میدیدم و حرف دکتر یادم میومد همسرم میخواست بیاد جلو اشکم درمیومد 

کلا روزهای مزخرفی بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیفا من قبل پسرم همش فراری بودگ اگه بگم بعد ۶ سال من علاقمند شدم به رابطه باورت میشه😐

😂😁وای ۶ سال تازه 

ن من بعد سه ماه اوکی شدم تقریبا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂هول کی بودی تو  اره منم استرس بقیه میدیدم و حرف دکتر یادم میومد همسرم میخواست بیاد جلو ا ...

موافقم😂👌