2777
2789
عنوان

خیلی توی رابطه با شوهرم بی سیاستم

418 بازدید | 16 پست

ما نامزدیم

چند ماه پیش یه چیزایی ازش دیدم که اعتمادمو از دست دادم دوباره چند روزه شک افتاده به جونم رابطمون سرد شده بود یهو امروز مثل احمقا بهش گفتم میخوام بیام رو اکانت تلگرامت هرچی اصرار کردم گفت نه نمیشه

گفت عصر ساعت 3 و نیم میام گوشیمو بگیر چک کن

منم رفتم اول گفتم چک نمیکنم ولی بعدش نتونستم تحمل کنم ورداشتم چک کردم هیچی نبود

اونم پیادم کرد سریع رفت هیچی نگفت دیگه

گند زدم به رابطمون با این بی سیاستیم خودم دارم کاری میکنم خیانت کنه سنم کمه زود عصبانی میشم بد حرف میزنم بی احترامی میکنم

تروخدا منم جای خواهرتون دخترتون کسایی که میدونن الا باید چیکار کنم رابطمو درست کنم بهم بگن🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین واقعا تو دوران نامزدی این شک ها بی خوده خب مردی که یکی دیگه رو بخواد و بخواد خیانت کنه نمیاد با شما نامزد کنه که حالا بعد چند سال زندگی اره ولی اول نامزدی خیلی بعیده ول کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
توی تاپیکام هست پنهونی ازم با دوستای دوست دختر دوستش رفته بود بیرونچندتا شماره ی ببخشید ج..ده هم تو ...

مقصر خودتی

باید رابطه رو تموم میکردی همون موقع

اقتدار نداری باهات اینجوری رفتار میکنه

اون باید به خاطر کار اشتباهش به شما اطمینان و حس امن بده نه اینکه اینجوری رفتار کنه

چهار ساله باهمیمهمین چندماه پیش خیانت کرده

اهان خب پس تازه نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مقصر خودتیباید رابطه رو تموم میکردی همون موقعاقتدار نداری باهات اینجوری رفتار میکنهاون باید به خاطر ...

دقیقا منم بهش میگم تو بجای اینکه کاری کنی من بهت اعتماد کنم بدتر میکنی

رابطمون همه چیش خوبه خیلیفقط این شک منه که داره اذیت میکنه

از نظر شما شاید خوبه اما از نظر ایشون نه

اگر خوب بود که سراغ هرزه و دخترای دیگه نمیرفت

الکی سر خودتو شیره نمال