سلام بچه ها.چندوقتیه ابروهامو فیبروز کردم مثلا خواستم طبیعی باشه و کسی نفهمه ولی افتضاح شده هرکی میبینه فک میکنه مداد کشیدم.الان میخوام پاک کنم بنظرتون لیزر چطوره؟؟
منم یه هفته ست زدم و پشیمونم یه جای معتبر پیش یه مستر اسنتیست حرفه ای و معروف رفتم کارای پیجش طبیعی و نچرال بود و طرف معروف به پنجه طلا بود،ازش نانوبروز قهوه ای خواستم به جاش فیبروز مشکی زد الان خیلی خورده تو ذوقم خیلی تاکید کردم پررنگ و تیره و پهن نمیخوام اما گفت چون پوستت چربه رنگ روشنتر ماندگاری نداره و بعدا نازک تر میشه و قرینه نیست به نظرم که گفت قرینگیش تو ترمیم درست میشه ، الان یه هفته گذشته تقریبا کمرنگ تر شده و مدلش قشنگه اما مشکی بودنش رو مخمه و پشیمونم،نمی دونم ترمیم برم یا نه ،بعضی ها میگن با ترمیم بهتر میشه اما یه دلم میگه نرم بلکه زودتر پاک شه، دو میلیون و دویست هم پول دادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه هفته ست زدم و پشیمونم یه جای معتبر پیش یه مستر اسنتیست حرفه ای و معروف رفتم کارای پیجش طبیعی ...
عزیزم من خیلی پرس و جو کردم توی این مدت. فیبروز بهم نیومد ابروهای خودم خیلی بیشتر بهم میومد واسه همین نتونستم باهاش کنار بیام بلاخره تصمیم گرفتم لیزر تاتو انجام بدم . یه کلینیک خوب پیدا کردم سه و پونصد ازم گرفتن واسه پاک کردنش. الان سه جلسه رفتم . جلسه ی اول تقریبا ۶۰ درصد پاک شد الآنم خیلی خوبه ولی هنوز کامل پاک نشده فک کنم باید ۹ جلسه برم ک کامل پاک بشه. ابرو و پوست هم آسیب نمیبینه. واقعا هزینش زیاد بود ولی ارزششو داشت ک از شر اون فیبروز راحت شم
ممنون عزیزم که اطلاع دادید🙏 والا منم موندم چیکار کنم بعد یکسال
گلم من تقریبا ۶ ماهه فیبروز کردم اصلا راضی نبودم قیافم بد شده بود بعد از کلی پرس و جو تصمیم گرفتم لیزر تاتو ابرو انجام بدم . ۳ونیم دادم واسه فک کنم ۹ جلسه باید برم. جلسه ی اول تقریبا ۶۰ درصدش پاک شد الان ۳ جلسه رفتم کامل پاک نشده ولی خیلی کمرنگ شده و راضیم . هیچ آسیبی هم ب پوست و مو نمیزنه