2777
2789
عنوان

پاک کردن فیبروز ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 73797 بازدید | 80 پست
خوب خدارو شکر   ایشالا زودتر جای قرمزیش هم از بین میره❤️

من ابروهام یه قسمتش ریخته ولی مداد میکشم کاملا طبیعیه میخواستم فیبروز کنم هی مداد نکشم ولی بااین تفاسیر ترسیدم برم بدشه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من ابروهام یه قسمتش ریخته ولی مداد میکشم کاملا طبیعیه میخواستم فیبروز کنم هی مداد نکشم ولی بااین تفا ...

عزیزم اصلا فیبروز نکن تحت هیچ شرایطی

جای خوب و بد هم نداره من بعد از کلی تحقیق مثلا بهترین مرکز موجود توی تهران رفتم....  نتیجه ای جز پشیمونی نداره 

منم گول عکسای پیجشو خوردم 😔😔😔افتضاحه کارشون 

خوب اینا عکسایی که عالی میشه توی پیج میذارن خرابکاریاشون نمیذارن که منم گول همچین چیزی خوردم بعد رفتم از ابروهامم فیلم و عکس گرفت و نذاشت تو پیجش چون تا به تا زده بود تاج یکی تیز تاج یکی گرد شده بود هنوزم کامل نرفته و قرمزه

من ابروهام یه قسمتش ریخته ولی مداد میکشم کاملا طبیعیه میخواستم فیبروز کنم هی مداد نکشم ولی بااین تفا ...

من فیبروز کشیدم ترمیم نرفتم الان بخاطر اینکه اون فیبروز معلوم نشه مداد می کشم

عزیزم ریمو کردی ؟

بله گلم من بعد از ۴ ماه از فیبروزم رفتم لیزر تاتو ابرو انجام دادم تا الان ۸ جلسه رفتم . جلسه ی اول تقریبا نصف میشه و جلسات بعدی تاثیرش کمتره ولی صفر تا صده یعنی تا وقتی ک کاملا پاک بشه هر ماه میرم

بله گلم من بعد از ۴ ماه از فیبروزم رفتم لیزر تاتو ابرو انجام دادم تا الان ۸ جلسه رفتم . جلسه ی اول ت ...

گلم ابروت نریخته یا زخم نشده اگه واست مقدره درخواست دوستی میدم عکس ابروتو ببینم خدا خیرت بده

گلم ابروت نریخته یا زخم نشده اگه واست مقدره درخواست دوستی میدم عکس ابروتو ببینم خدا خیرت بده

عزیزم زخم ک نمیشه با لیزر ولی من وقتی میرم لیزر این چند جلسه ی آخر جلوی ابروم ک بیشتر لیزر می‌کنه موهاش سفید میشد و دو ماه طول می‌کشید ک مشکی بشه ولی الان حتا جلوی ابروم تقریبا ریخته متاسفانه. من از اولم جلوی ابروم خیلی کم بود واسه همین همون چند تار هم از بین رفته دیگه نمی‌دونم ب مرور درست میشه یا نه

عزیزم زخم ک نمیشه با لیزر ولی من وقتی میرم لیزر این چند جلسه ی آخر جلوی ابروم ک بیشتر لیزر می‌کنه مو ...

عزیزم فیبرز شما کامل پاک شد ؟ میشه مرکز لیزرتون رو معرفی کنید ؟ تهرانید؟ 

عزیزم فیبرز شما کامل پاک شد ؟ میشه مرکز لیزرتون رو معرفی کنید ؟ تهرانید؟ 

نه گلم هنوز کامل پاک نشده احتمالا دو سه جلسه دیگه لازمه. نه فداتشم من کرمانشاهم مطب دکتر رامک ممتاز لیزر کیوسوییچ انجام میدم . اگه جایی رو پیدا کردید و انجام دادید ابروهاتونو تقویت کنید من دو جلسه ی آخر ک انجام دادم فک کنم درجشو خیلی زیاد کرده بود جلوی ابروهام ریخت الان تقویت مژه میزنم خداروشکر دو هفته ک گذشت دوباره رشد کرد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز