سلام بچه ها.چندوقتیه ابروهامو فیبروز کردم مثلا خواستم طبیعی باشه و کسی نفهمه ولی افتضاح شده هرکی میبینه فک میکنه مداد کشیدم.الان میخوام پاک کنم بنظرتون لیزر چطوره؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خوب اینا عکسایی که عالی میشه توی پیج میذارن خرابکاریاشون نمیذارن که منم گول همچین چیزی خوردم بعد رفتم از ابروهامم فیلم و عکس گرفت و نذاشت تو پیجش چون تا به تا زده بود تاج یکی تیز تاج یکی گرد شده بود هنوزم کامل نرفته و قرمزه
بله گلم من بعد از ۴ ماه از فیبروزم رفتم لیزر تاتو ابرو انجام دادم تا الان ۸ جلسه رفتم . جلسه ی اول تقریبا نصف میشه و جلسات بعدی تاثیرش کمتره ولی صفر تا صده یعنی تا وقتی ک کاملا پاک بشه هر ماه میرم
عزیزم زخم ک نمیشه با لیزر ولی من وقتی میرم لیزر این چند جلسه ی آخر جلوی ابروم ک بیشتر لیزر میکنه موهاش سفید میشد و دو ماه طول میکشید ک مشکی بشه ولی الان حتا جلوی ابروم تقریبا ریخته متاسفانه. من از اولم جلوی ابروم خیلی کم بود واسه همین همون چند تار هم از بین رفته دیگه نمیدونم ب مرور درست میشه یا نه
عزیزم فیبرز شما کامل پاک شد ؟ میشه مرکز لیزرتون رو معرفی کنید ؟ تهرانید؟
نه گلم هنوز کامل پاک نشده احتمالا دو سه جلسه دیگه لازمه. نه فداتشم من کرمانشاهم مطب دکتر رامک ممتاز لیزر کیوسوییچ انجام میدم . اگه جایی رو پیدا کردید و انجام دادید ابروهاتونو تقویت کنید من دو جلسه ی آخر ک انجام دادم فک کنم درجشو خیلی زیاد کرده بود جلوی ابروهام ریخت الان تقویت مژه میزنم خداروشکر دو هفته ک گذشت دوباره رشد کرد