سلام بچه ها.چندوقتیه ابروهامو فیبروز کردم مثلا خواستم طبیعی باشه و کسی نفهمه ولی افتضاح شده هرکی میبینه فک میکنه مداد کشیدم.الان میخوام پاک کنم بنظرتون لیزر چطوره؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب اینا عکسایی که عالی میشه توی پیج میذارن خرابکاریاشون نمیذارن که منم گول همچین چیزی خوردم بعد رفتم از ابروهامم فیلم و عکس گرفت و نذاشت تو پیجش چون تا به تا زده بود تاج یکی تیز تاج یکی گرد شده بود هنوزم کامل نرفته و قرمزه
بله گلم من بعد از ۴ ماه از فیبروزم رفتم لیزر تاتو ابرو انجام دادم تا الان ۸ جلسه رفتم . جلسه ی اول تقریبا نصف میشه و جلسات بعدی تاثیرش کمتره ولی صفر تا صده یعنی تا وقتی ک کاملا پاک بشه هر ماه میرم
عزیزم زخم ک نمیشه با لیزر ولی من وقتی میرم لیزر این چند جلسه ی آخر جلوی ابروم ک بیشتر لیزر میکنه موهاش سفید میشد و دو ماه طول میکشید ک مشکی بشه ولی الان حتا جلوی ابروم تقریبا ریخته متاسفانه. من از اولم جلوی ابروم خیلی کم بود واسه همین همون چند تار هم از بین رفته دیگه نمیدونم ب مرور درست میشه یا نه
عزیزم فیبرز شما کامل پاک شد ؟ میشه مرکز لیزرتون رو معرفی کنید ؟ تهرانید؟
نه گلم هنوز کامل پاک نشده احتمالا دو سه جلسه دیگه لازمه. نه فداتشم من کرمانشاهم مطب دکتر رامک ممتاز لیزر کیوسوییچ انجام میدم . اگه جایی رو پیدا کردید و انجام دادید ابروهاتونو تقویت کنید من دو جلسه ی آخر ک انجام دادم فک کنم درجشو خیلی زیاد کرده بود جلوی ابروهام ریخت الان تقویت مژه میزنم خداروشکر دو هفته ک گذشت دوباره رشد کرد