2777
2789
عنوان

پاک کردن فیبروز ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 73798 بازدید | 80 پست
ببخشید هرکار کردم نتونستم بفرستم ینی نمیدونم چرا نمیاد

سلام عزیزم ببخشید شما فیبروز ابروها تون پاک کردین؟ منم امروز زدم خیلی طبیعی معلوم نمیشه ولی مدلش و دوس ندارم میخاستم ببینم چجوری پاک کردین

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخشید شما فیبروز ابروها تون پاک کردین؟ منم امروز زدم خیلی طبیعی معلوم نمیشه ولی مدلش و د ...

سلام شما فیبرزتون پاک شد؟ من تقریبا چهار ماهه فیبرز کردم همینجوری مونده ترمیم هم نرفتم به امید اینکه زودتر پاک بشه 😥😥

سلام شما فیبرزتون پاک شد؟ من تقریبا چهار ماهه فیبرز کردم همینجوری مونده ترمیم هم نرفتم به امید اینکه ...

سلام نه عزیزم کاملا پاک که دیگه نمیشه ولی خیلی کمرنگ شده اول ابروم هنوز کامل هست ولی کمرنگتر شده با اینکه دوساله الان دیگه ولی انتهای ابروهام پاک شده تقریبا

سلام نه عزیزم کاملا پاک که دیگه نمیشه ولی خیلی کمرنگ شده اول ابروم هنوز کامل هست ولی کمرنگتر شده با ...

عزیزم شما ترمیم هم رفته بودید؟

این برداشته بالای ابروی منو زده افتضاح شده من رفتم پیش مریم حمزه ای قشنگ گند زد تو ابروهام حیف از ابروهای خودم خرابش کردم😭😭😭

عزیزم شما ترمیم هم رفته بودید؟   این برداشته بالای ابروی منو زده افتضاح شده من رفتم پیش مریم ح ...

اره من رفتم ترمیم توی ترمیم بهتر شد حالا شما برو ترمیم که درستش کنه برات اگه میتونه اگه هم دوستش نداری برو ریمو بگو پاکش کنه واست البته جای خوب برو 

اره من رفتم ترمیم توی ترمیم بهتر شد حالا شما برو ترمیم که درستش کنه برات اگه میتونه اگه هم دوستش ندا ...

آخه والا من از ریمو هم میترسم ....میترسم جای زخمش بمونه 

همین میکرو ام کلی گشتم همه از مریم حمزه ای تعریف میکردن خدا ازش نگذره یه جوری گند زده مجبورم اول مداد محو ابرو بکشم گنداشو بپوشونم بعد با مداد ابرو ابروهامو بکشم😭😭😭

آخه والا من از ریمو هم میترسم ....میترسم جای زخمش بمونه  همین میکرو ام کلی گشتم همه از مریم حم ...

🤦‍♀️🤦‍♀️دیگه کاریه که شده ترمیم نرو وخودش طی زمان کمرنگ میشه منم اوایل خیلی ناراحت بودم  ورو مخم بود ولی الان خیلی کمرنگ شده باهاش کنار اومدم من ابروهای خودم خیلی پرو خوبن نمیدونم چرا اینجوری کردم😒

سلام شما فیبرزتون پاک شد؟ من تقریبا چهار ماهه فیبرز کردم همینجوری مونده ترمیم هم نرفتم به امید اینکه ...

سلام عزیزم چکار کردید؟ بنظرتون با ریمو درست میشه؟ من ده روزه زدم خیلی زشته از قیافه افتادم حسابی 

آخه والا من از ریمو هم میترسم ....میترسم جای زخمش بمونه  همین میکرو ام کلی گشتم همه از مریم حم ...

سلام عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو دارم و خیلی از قیافه افتادم این مداد محو ابرو چطوریه؟

عزیزم منم دقیقا مشکل تورو دارم توروخدا چیکار کردی؟ موفق شدی پاکش کنی؟ من باید چیکار کنم ک بهتر باشه؟

سلام عزیزم 

متاسفانه با گذشت یک سال و سه ماه کامل پاک نشده و هنوز هست 

برای من بالای ابروهامو زده برای همین مداد محو میکشم یه مداد رنگ پوستم میکشم بالای ابروهام که کاورش کنه با کانسیلر هم میتونی محوش کنی اما مداد بهتره چون نوکش تیزه و در کل تمیز تر میشه ....میگن با ریمو پاک میشه اما من میترسم بدتر بشه قرمز بشه زخم بشه یا جای زخمش بمونه همین جوری دارم باهاش می‌سازم 😥😥😥😥 واقعا بزرگ ترین اشتباه زندگیم بود گند زد به تمام ابروهای لعنتی

عزیزم منم دقیقا مشکل تورو دارم توروخدا چیکار کردی؟ موفق شدی پاکش کنی؟ من باید چیکار کنم ک بهتر باشه؟

راستی میگن نور خورشید باعث میشه کم رنگ بشه من همش میپوشونمش خیلی بهش آفتاب نمیخوره حالا شما اگه میتونی اینم امتحان کن و اینکه شنیدم ریمو زیر یک ماه هم خیلی موثره برای شما که تازه زدی  البته ریمو دردسرهای خودشو داره و من برای خودم میترسم از اینیم که هست برتر بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز